Barátom lehet elkapta az influenzát, mit tegyek hogy ne kapjam el, ha meglátogatom?
Nátha szerű tünetek +hasmenés, émelygés illetve enyhe hőemelkedés van neki. Izomfájdalom nincs.
Gondoltam meglátogatom ma, de lehet jobb lenne ha nem mennék át? Vagy ha megyek, mit tegyek hogy ne kapjam el? Vegyek szájmaszkot meg kezmosas, illetve ne adjak puszit, semmi, igy meguszhatom?
Úristen! Ha majd a férjed lesz akkor sem fogod ápolni?
Nos nézzük hasmenés, émelygés, nátha, izomfájdalom nélkül.
Nátha azért lehet, mert megfázott.
Az émelygés és hasmenés több mindentől lehet. Veszekedés volt mostanában köztetek? Mert stresztől is érezheti magát így, de az is lehet, hogy probiotikum kéne neki. Szóval lelki oka is lehet a hasmenésének. Van mellette valaki? Vagy egyedül szenved?
Milyenek az étkezési szokásai? Rendszeresen eszik vagy amikor eszébe jut és van mikor több mindent eszik. Mert ha két olyat evett amik star wars-t okoznak a gyomorban akkor attól is lehet.
Szed valamilyen gyógyszert?
A hasmenése mennyire necc?
A szájmaszk minek? Úgy beszélsz róla mintha ebolas lenne!
Nyilván meguszod ha szarsz rá és nem mész át hozzá, de szerintem nem fertőző, de van egy olyan tippem, hogy te rettegsz minden ilyentől, hogy fogod majd ápolni ha szimpla infulenzas lesz és már a férjed?
Ha nem szed semmi gyógyszert, és nem citrusérzékeny, akkor mond az anyukájának vagy az apukájának hogy vegyenek neki graphuit mag kivonatot, mert ha valami vírus azt lerendezi, de bacira, és gombára is jó.
Igy néz ki:
Ha nem enyhülnek a tünetei menjen orvoshoz. De a természetes az lenne, hogy ott lennél ilyen helyzetbe is mellette! De nem az én dolgom amúgy, csak furcsa, hogy így reagáltad le. Hány éves vagy?
Gyógyszertárba tudnak ilyen graphruit-mag kivonatot venni, a gyógyszerész azt is megtudja mondani, ha netalántán szed e valamilyen gyógyszert, hogy mellette ihatja-e.
Csak ezt elfelejtettem írni!
De ilyenkor meleg tea, sós vízbe főtt krumpli.
Sőt ha nagyon necc a hasmenés, mert nekem is volt már olyan hogy kifolyt belőlem minden miután megettem, és nem kell a mostani betegségén kívül egyéb diétát tartania, akkor coca-cola, az segít! Nekem is csak az segített régen és a Győri édes keksz!
Ha nővér vagy orvos vagy miért tőlünk kérsz tanácsot ezek után? :D
Jó figyi, azért te is kevés infót írtál, ha jól értelmezem neked virus okozta hasmenéses hányós gyomorhurutod volt. Nem kapta el tőled?
Amúgy ilyen tüneteket okozhat a stressz is, vagy az időjárás is, mostanában amúgy is olyan hülye időjárás van, szervezet ügyileg nehéz elviselni. Szóval könnyű megfázni,mert egyik pillanatban jó idő van utána meg brr. És ha nem vett magára téli kabátkát, sapkát, és nem rétegesen volt, akkor nagyon könnyű ám megfázni. A hasmenés meg lehetet két kajától amik nem férnek meg egymás mellett, és ez okozta a Star Wars-t.
Na mindegy szóval így úgy jött le, hogy rettegsz minden ilyentől, de így szakmai ártalom a maszk szakmádat illetően, de én csak azt nem értem, hogyhogy ilyen helyen dolgozol, hogy ahogy írtad rettegsz ilyenektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!