Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit csináljak, hogy ne kapjam...

Mit csináljak, hogy ne kapjam el a családtól az influenzát?

Figyelt kérdés
A családban itthon már mindenki lázas, fáj a feje, és köhög valami ordenáré módon. Egyedül én nem kaptam még el, zabálom a vitaminokat amiket találok itthon meg a gyümölcsöket és nem nagyon megyek közéjük csak nagyon keveset, elbarrikádoztam magamat a szobámban és állandóan szellőztetek. DE félő, hogy elfogom kapni énis. Szerintetek mennyi esély lehet arra, hogy elég erős az immunrendszerem, hogy ne kapjam el?
2019. jan. 18. 10:25
 1/5 anonim ***** válasza:
a vitamin nem fog megvédeni. Moss kezet gyakran, kilincset megfogod utána is, vagy használj kézfertőtlenítőt, szájmaszk, lehet kapni sok darabost, mint amit japánban koreában meg Ázsiában szoktak használni ilyenkor.
2019. jan. 18. 10:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Megiszod a gyógyteákat üresen? Mert ha igen, akkor naponta 1-2 csésze kakukkfű tea és fürtös menta tea fogyasztása (2 órának kell eltelnie a kétféle tea fogyasztása között) nagyon sokat segít a védekezőképességünkön.

Estére közvetlenül lefekvés előtt egy csésze bodzatea izzasztó hatása miatt a kezdődő náthán sokat segít.

Valamint ha szereted a csípőset, akkor járványos időszakban napi egy csípős leves is sokat segít, vagy éppen javíthat a betegségek kezdetén.

2019. jan. 18. 11:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy voltam, mint Te, nálunk is mindenkin végig ment és azért imádkoztam, hogy én ne essek bele, mert nekem elég erős az immunrendszerem. Csak amikor már jobbról-balról tüsszögnek,köhögnek és benne van a levegőben, akkor elég nehéz a helyzet.

Engem utolért. :(

2019. jan. 18. 16:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor elmegyek itthonról és csak azért jövök haza hogy átöltözzek és az edzős cuccom össze szedjem.
2019. jan. 18. 17:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Én évek óta nem kapom el, influenzás környezetben sem. Intenzív osztályon dolgozva sem kaptam el betegségeket,mert nem gondoltam arra, hogy törvényszerű elkapnom bármit is csak mert mások betegek.

Emlékszel a reklámra amikor ül az ember a metrón és körülötte mindenki beteg, ő meg csak vigyorog egy üveg búrával a fején. Munkába menet én is sokszor elképzeltem, hogy ilyen láthatatlan búra vesz körül, ami megvéd minden betegségtől.

Ha a bogyókra esküszöl, akkor megelőzésre és a már kialakuló betegségre is jó az Oscillococcinum homeo bogyók. Megelőzéste heti 1 adag, kezdődő tünetekre asszem napi 3

2019. jan. 18. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!