Mit csináljak, hogy ne kapjam el a családtól az influenzát?
Megiszod a gyógyteákat üresen? Mert ha igen, akkor naponta 1-2 csésze kakukkfű tea és fürtös menta tea fogyasztása (2 órának kell eltelnie a kétféle tea fogyasztása között) nagyon sokat segít a védekezőképességünkön.
Estére közvetlenül lefekvés előtt egy csésze bodzatea izzasztó hatása miatt a kezdődő náthán sokat segít.
Valamint ha szereted a csípőset, akkor járványos időszakban napi egy csípős leves is sokat segít, vagy éppen javíthat a betegségek kezdetén.
Én ugyanígy voltam, mint Te, nálunk is mindenkin végig ment és azért imádkoztam, hogy én ne essek bele, mert nekem elég erős az immunrendszerem. Csak amikor már jobbról-balról tüsszögnek,köhögnek és benne van a levegőben, akkor elég nehéz a helyzet.
Engem utolért. :(
Én évek óta nem kapom el, influenzás környezetben sem. Intenzív osztályon dolgozva sem kaptam el betegségeket,mert nem gondoltam arra, hogy törvényszerű elkapnom bármit is csak mert mások betegek.
Emlékszel a reklámra amikor ül az ember a metrón és körülötte mindenki beteg, ő meg csak vigyorog egy üveg búrával a fején. Munkába menet én is sokszor elképzeltem, hogy ilyen láthatatlan búra vesz körül, ami megvéd minden betegségtől.
Ha a bogyókra esküszöl, akkor megelőzésre és a már kialakuló betegségre is jó az Oscillococcinum homeo bogyók. Megelőzéste heti 1 adag, kezdődő tünetekre asszem napi 3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!