Elkaptam az influenzát, mit tegyek? Ez a második nap.
Iskola orvos.
Ha az nem pálya, akkor mérjetek lázat, ha az sem vezet eredményre, akkor hallgassák meg a tudőd, nézzék meg a torkod.
Előző kérdésedet is olvastam, ott javasoltam, hogy szólj iskolaorvosnak és mondd el azt is, hogy nem maradhatsz otthon.
Javasolták azt is, hogy tanárnak szólj...
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__9770672..
Te vagy a náthás lány is?
Engem az érdekelne, ha ennyire durvák a szüleid, hogy nem mehetsz haza betegen, mert "agyonvernek", akkor honnan volt pl. pénzed egy rakás gyógyszerre (a másik kérdésedben írtad, hogy vettél mindenfélét), ami alsó hangon 10-15ezer forint?
Az összes megtakarított pénzemet erre költöttem, de legalább érni valamot...
3 napja elmondhatatlanul rosszul vagyok, aludninsem tudok, annyira szörnyen fáj a tprkom, meg gyenge cagyok, levegőt se kapok, kijött körbe az egész számra a herpesz, iszonyatosan ég...
Én megőrülök, inkábbegölöm magamat, de én eut nem csinálom végig. A barátaim sosem betegek, érdekes nem iskolában dolgozik az anyjuk... Vagy nem ebben az iskolában....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!