Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hullik a hajam mindig fáradt...

Hullik a hajam mindig fáradt vagyok és gyenge?

Figyelt kérdés
Ha lehuzom a szemhélyam akkor ott ilyen fehéres annak ilyennek kell lennie? Étvágyam az van eszek rendesen,napközben ásítozom gyengének érzem magam,hajam már alig van szédülni is szoktam.A vérnyomásom normális orvosnál nem voltam.22L
2020. jan. 23. 18:20
 1/8 anonim ***** válasza:
36%
Ne is menj orvoshoz! Bioboltokban lehet kapni tunéziai sókrisztályt. Azt tedd a fürdővizedbe, és minden rendben lesz.
2020. jan. 23. 18:22
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm és az mire való?

A vernyomasom 124/94 pulzus 80.

2020. jan. 23. 18:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy teljes vérkép nem ártana, akár pajzsmirigy probléma is lehet. Persze az is lehet, hogy csak vitaminhiány, de egy laborba még senki nem halt bele.
2020. jan. 23. 18:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Kérj egy labort...vagy vitaminhiány, vagy pedig egyéb vérszegénység.

Remélem nem gondoljátok komolyan, hogy egy sós fürdô, ami ugye külsőleg hat, megoldja ezeket a problémákat. Kedves #1es! Az a te dolgod, ha te nem jársz orvoshoz, de másokat is erre buzdítani ostoba jellemre vall...

2020. jan. 23. 18:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért nem voltál még orvosnál, főleg ilyen durva tünetekkel?
2020. jan. 23. 18:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Jól írják az előttem szólók!

Irány a háziorvos, kérj beutalót laborba, teljes vérkép + TSH (pajzsmirigyfunkció).

VAshiány is lehet a fáradtság oka, de nőknél a pajzsmirigyfunkciót kötelező lenne mindenkinél ellenőrizni. Később (gyerekvállaláskor) tud galibát okozni egy diszfunkcionális pajzsmirigy.

2020. jan. 23. 18:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Én megláttam az #1-es kommentben a szarkazmust....

Görbe tükör akart lenni, szinte biztos vagyok benne!

2020. jan. 23. 18:48
 8/8 anonim ***** válasza:
#18.48 Köszönöm! Kérdező, ilyen komoly tünetekkel természetesen orvoshoz kell fordulni. 1-es vagyok.
2020. jan. 23. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!