Mit tegyek ha fáradt és gyenge vagyok? (170/47,17L)
Mindig gyenge vagyok és fáradt, emiatt lelkileg sem vagyok toppon. Csak későn tudok elaludni, de ha szünet van, akkor 10 órát simán alszom és olyankor is álmos vagyok.
Mindig is vékony voltam, de így 170 centivel és 47-8 kilóval már minden csontom (csípő, gerinc, bordák) kilátszik. Nem vagyok evészavaros! Csak nincs étvágyam, egy adag étel után rosszul vagyok. Viszont refluxom van és ez így nagyon rossz.
Mit tegyek, hogyan érezzem magam újra jól (és nézzek ki normálisan)? Sportolni akarok, de néha még a lépcsőn is alig bírok felmenni, akkor mibe vágjak bele?
Előre is köszönöm a segítséget, fontos lenne!
Nem azzal van gond, hogy vékony vagy, mert rengeteg ember vékony és mellette aktív sportoló.
(Nem mellesleg én személy szerint imádom a vékony lányokat.)
A gond az, hogy vékony vagy ÉS gyenge.
Kezdetnek vegyél Béres cseppet.
Nem fontos egy 4-es csomaggal mert az olyan 3500 ft környéke, elég kezdetnek 1 üveg is, az kb. 1000 ft.
Napi 2×20 cseppet igyál, ha az nem csinál étvágyat akkor semmi.
A refluxot viszont kezelni kellene, ha gyomorsavad van akkor kerülni az üdítőket, paradicsomszószt, vörösbort...
Köszönöm mindenkinek, megfogadom a tanácsokat!
3: azért, hogy jobb erőlétben legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!