Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miert vagyok ennyire gyenge,...

Miert vagyok ennyire gyenge, faradt?

Figyelt kérdés
folyton gyengenek,faradtnak,erotlennek erzem magam.a munkara nem foghatom mert 6oraban dolgozom,de meg szabadnapomon is ilyen levert vagyok.kisebb itthoni tennivalok is nehezemre esnek.ugy erzem el tudnek aludni.vitaminhianyom sem lehet szerintem.eszek gyumolcsoket zoldseget is.

2016. júl. 17. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:

ha gyenge vagy, eddzél

leginkább hátra

2016. júl. 17. 18:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Aztán mikor kezdődik az a 6 órás meló ?
2016. júl. 17. 18:57
 3/4 A kérdező kommentje:
9-kor kezdek dolgozni.egy hotelban takaritok.
2016. júl. 17. 20:32
 4/4 anonim válasza:
Sokszór vagyok így én is . Aztán kezdtem RAIN soult inni. Nem reklámozni akarom, meg nem is olcsó, de hangulatom is javította, meg helyrepattintott, agyam is fogott tőle . Szerintem hagyd a francba gyógyszereket. Simmán egyél kevesebb sós ételt estére, igyál napi 2 lite VIZET. ne folyadékot. VIZET. és 1 gyümölcs napjára. Csak kezd ennyivel 1 hétig.
2016. júl. 18. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!