Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok fáradt és gyenge?

Miért vagyok fáradt és gyenge?

Figyelt kérdés
Az utóbbi pár napban borzasztóan fáradtnak, gyengének és bágyatndak érzem magam, a lábamon is alig állok meg. Nem vagyok beteg, mégis fáj a torkom és este is ahelyett, hogy aludnék és pihennék csak forgolódok és egyszerre fázok és van melegem, még a szememet is nehéz nyitva tartani, pedig nem vagyok álmos. Mostp is azért írok mert képtelen vagyok aludni. Nem csinálok semmi olyasmit amitől ennxire fáradt lehetnek mégis minden nap azt remélem, hogy elmúlik, de mégse. 13/L

2014. jún. 8. 03:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet a stressztől. Ha ez nem valószínű indok, akkor a kamaszkor velejárója, van, akit kikészít. Lehet a háttérben még pajzsmirigy-probléma is, de akkor tudnál aludni (felkelni nem menne).

Ha nap közben fáradt vagy, az az esti álmatlanság miatt lesz nagy valószínűséggel. Próbáltál lefekvés előtt testmozgást végezni? Van, aki fut, de elég pár guggolás, némi torna, már ez is segít. Ha a tünetek nem múlnak (hetekkel később sem), a stressz pedig kizárható, érdemes egy orvost felkeresni. Valószínűleg semmi gond, de hátha indokolt egy vérvétel, hogy áll a TSH-d.

2014. jún. 8. 04:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Vérszegénység is okozhat ilyen tüneteket. Szedj vasat!
2014. jún. 8. 05:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Erős felmelegedés okoz álmatlanságot, kialvatlanságot.
2014. jún. 8. 06:55
 4/5 anonim ***** válasza:

biztos, hogy stressz is van benne, év vége felé a diákok többsége ilyen, valószínűleg a táplálkozásoddal, életviteleddel is baj van.

csak részletes leírások mellet lehet megmondani.

2014. jún. 8. 09:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszàt.
2014. jún. 8. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!