Mi lehet ez? Mit csináljak?
Késő van már, nemtudom kihez fordulhatnék ilyenkor.
Körülbelül 20:00kor keltem fel mert d.u elaludtam.
Arra keltem hogy hányingerem van és ég a gyomrom gondoltam betett a karácsonyi kaja özön.
Kicsivel rá elkezdett fájni a derekam a fenekem felett nagyon kicsivel. Azthittem vesegörcs ami egyébként nekem már volt de akkor nem így kezdődött .
Elkezdett az egész hátam is égni. Nem fáj hanem rendesen ég mintha forró nagyon nagyon forró ronggyal lenne letakarva.
Vettem be fájdalomcsillapítót egy kicsit segített a derék fájdalom csillapításán de a hátam csak egyre inkább ég. Mi lehet ez? Mit csináljak most?
Lehet hogy elfeküdtem?
Lehet elfeküdted. Ülőideg miatt is lehet.
Illetve sav is okozhat erős hátfájást sajnos, tapasztalból irom. A karácsonyi étel miatt ma nekem is a mellkasom feszítettbam és a torkomban éreztem a savat egész nap. Nem egyszer ébredek hanyinegerre, sajnos.
Köszönöm szépen az első válaszolonak
A gyomrom meg rossz kicsit de a fájdalom csillapodott és az égés is.
Ha mozgok akkor kicsit olyan mintha izomlazam lenne. Remélem nem lesz több ilyen
Kellemes ünnepeket! Megegyszer köszönöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!