Saucony kérdése:
Megfáztam és az orromon szinte semmi levegőt nem tudok venni. Ti mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Nem akarok orrspray függő lenni de jelenleg csak ez segít néhány órára.. Rhino spray plust használok jelenleg.2019. dec. 15. 20:50
1/10 anonim válasza:
Csak natúr dolgok pl sok reszelt fokhagyma levesbe méz kanalazasa sok tea citromle narancs . Ezek gyorsitják a lefolyást .
2/10 A kérdező kommentje:
Igen de addig ne vegyek levegőt?
2019. dec. 15. 21:11
3/10 anonim válasza:
Tanácsot kértél, és kaptál. Most akkor mi a gond? Nem fog varázsütésre megszűnni...
4/10 gublug válasza:
- inhalálás. Forró vízbe menta illóolaj. Hajolj fölé egy törcsivel a fejeden mely gátolja a gőz eltávozását. Gőzöltesd a fejed.
- egy pohárka tejfölbe keverj két reszelt fokhagyma gerezdet, ezt edd meg piritóssal.
- kenj az orrod alá mentás krémet. Nem tudom, hogy hívják pontosan. De ne sokat, mert az erős és a szemed kifolyik tőle.
- állj kézen: nekem beszokott jönni!
- kemény edzés: nekem beszokott jönni.
5/10 A kérdező kommentje:
Dehogy félre értesz kösz hogy segítesz. de a torkom egyáltalán nem fáj. Csak folyik az orrom tüsszentek egyfolytában. Es be van dugluva az orrom kb annyira hogy a hangom is másabb lett. Orrbol beszélek. És nagyon zavar hogy nem kapok levegőt
2019. dec. 15. 21:26
6/10 gublug válasza:
Tapasztald ki, hogy mennyi menta kell a forró vízbe. Ne öntsd bele az egész üvegcsét. Vagy a fene tudja. 20 éve nem gőzöltem.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az a baj holnap mennem kellene menni dolgozni de így nem merek
2019. dec. 15. 21:47
8/10 anonim válasza:
Attól nem leszel függő, hogy orrsprayt használsz néhanapján, amikor megfázol és totál bedugul az orrod. Azt hittem, nincs otthon semmid, azért kérdezed. De mivel van, használd nyugodtan. 50 év tapasztalatából írom. Soha nem lettem orrcseppfüggő. Tudod ki szenvedne, ha van gyógyír. Egy évben egyszer pár naptól senki nem válik függővé.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2019. dec. 15. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!