Hosszúhajú kérdése:
Nagyon náthás lettem, megfáztam, csíp az orrom, házi praktika?
Figyelt kérdés
mindjárt éjfél nem tudok sehova elmenni orr-cseppet venni, vagy bármi mást, kéne valami otthoni praktika, annyira csíp az orrom hogy állandóan pofákat vágok. próbálom nem fújni, hogy ne irritáljam de akkor meg csöpög. tehát orr csípés enyhítése náthánál?2019. szept. 24. 23:25
1/3 anonim válasza:
Forro citromfu tea vagy ha nincs akkor akarmilyen.betakarozva forron meginni ,a viz jol lever majd de az a jo! Aztan alvas
2/3 anonim válasza:
Mentol minden mennyiségben. Én szoktam olyat csinálni, hogy sós meleg vízbe beáztatok wick-et,(mentolos balzsam), kamillateát, utána pedig törölköző alatt szívom a gőzt.
Egyél hagymát
Igyál teát
Kend be testápolóval hogy ne száradjon ki
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, mindketten segítettetek!
1. nem találtam citromfüvet, de elkezdtem az ötleted alapján gyógyteákat kutatni a szekrényben - kakukkfűre bukkantam, megnéztem náthára írják
2. pechemre semmi mentol nincs itthon, de az ötleted alapján megivás előtt szétgőzölöm magam vele
2019. szept. 25. 01:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!