Házi praktika, ami bevált, nagyon félek?
Figyelt kérdés
Tegnap óta hányok,hasmenésem van és eszeveszettül fáj a gyomrom (gyomorszáj állandóan szúr). Voltam orvosnál,kiírt a hétre,de nem mondott semmit,csak a szokásos hogy háztartási keksz,sok folyadék,sóba vízbe krumpli és fekvés...Konkrétan minden kijön belőlem...Víz,keksz,csináltam egy nagyon híg teát de az is..Valakinek van ötlete? Nagyom rossz,és a gyomromra semmit nem tudok bevenni az is kijön. B6 ampullában....20 perc múlva kihánytam..Mit lehet tenni? A hasam melegvizes ruhával borogatom..:(2018. szept. 4. 21:31
1/4 anonim válasza:
Kóla és ropi. Legjobb a Pepsi, cukros változat. Kikevered a szénsavat és kortyonként iszod.
2/4 A kérdező kommentje:
Wooow kóla? Sosem hallottam még! De jó köszönöm holnap első utam lesz:)
2018. szept. 4. 21:43
3/4 anonim válasza:
Edeset ilyenkor nem szabad max mar akkor ha megmarad benned valami. Par napig csak ropit egyel meg ures (sima) tea langyosan + normaflore + napi 4-6 szem bolus adstringens (ez segit a fertozest es bakteriumokat virusokat "felszivni" a belekbol) kicsit sotet fekete szekletet okoz mint a szen tabletta de nem olyan eros es 2-3 nap alatt segit. Sok teat igyal 3. Nap mar egy kis fott krumpli meg parizer is mehet. (Sokszor volt ilyen bajom...de ezek igy mindig segitettek) + aludj sokat
4/4 anonim válasza:
A kola rajtam is segitett mar parszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!