Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gumi nélküli oráltól lehet...

Gumi nélküli oráltól lehet valaki HIV+?

Figyelt kérdés

2019. dec. 10. 15:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Ha ezt kérdezed, akkor már lehet hogy elkéstél a kérdéssel.
2019. dec. 10. 16:05
 2/11 A kérdező kommentje:
Jaj de kis vicces egyem a pici lelkét, nem sz*ptam le még senkit, neked viszont még nem késő rábukni valakiére.
2019. dec. 10. 16:06
 3/11 Megmondó Kapitány ! válasza:
64%
Én feliratkozom :-D Hova jöjjek?
2019. dec. 10. 16:23
 4/11 A kérdező kommentje:
#2 Faternál lehet sikerrel jársz
2019. dec. 10. 16:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha eddig még senkit nem pippantottál le, akkor miért pont egy HIV pozitívval akarod kezdeni?
2019. dec. 10. 16:43
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem akarom HIV+-al kezdeni, de azt hallottam, hogy hiaba negativ mind a 2 fel, az ondoban es az elovaladekban is jelen van.
2019. dec. 10. 17:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi van? Ha mindkét fél negatív, akkor hogy lenne jelen?

Te kevered a teherbe eséssel. Az már valóban lehetséges az előváladéktól, de az csak hüvelyen keresztül müködik. Szájon keresztül nem lehetsz terhes!

2019. dec. 10. 17:30
 8/11 A kérdező kommentje:
Esküszöm ezt olvastam valahol, hogy hiába nincs megbetegedve semelyik fél valamekkora részben jelen van az ondóban, és van esély rá, hogy elkapják
2019. dec. 10. 17:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Eskü? Kérem a linket!

Ez nem az emberi szervezetben lakó valami, mint pl.: a candida gomba.

Butaságokat írsz!

Gondolom ez lesz az első alkalmad, erről viszont nem itt kell véleményt kérni.

(Sok sikert, és ne feledkezzetek meg a védekezésről)

2019. dec. 10. 18:07
 10/11 anonim ***** válasza:

"Esküszöm ezt olvastam valahol, hogy hiába nincs megbetegedve semelyik fél valamekkora részben jelen van az ondóban, és van esély rá, hogy elkapják"

Ennyi sütnivalóval nagyon nem kéne szexelni még.

1. Bármilyen vírusról/baktériumról is legyen szó ahhoz hogy megszerezz valamit a partnerednél annak jelen kell lennie.

2. A HIV (szerencsére) egy kifejezetten érzékeny vírus és a transzmisszióhoz nyílt sebre/nagyobb vírus mennyiségre van szükség, ezért orálisan nagyon minimális az esélye de nem nulla.

Főként az orális szexet adó felek a veszélyeztetettebbek, mert bizonyos mechanikai behatások mikrósérüléseket okoznak a szájban/torokban és a sperma is jelentősen tartalmazhat vírusokat. Ismeretlen partner esetén ne hagyd hogy a szádba/szemedbe élvezzen.

Amennyiben szexre kerül sor ragaszkodj a gumihoz, és az aktus közben is nyugodtan ellenőrizd annak meglétét.

Fontos tudni, hogy a legtöbb HIV/Szifilisz fertőzött a már "megbízható" partnerével lévő védekezés nélküli szexel kapta el.

2019. dec. 17. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!