Grand mal roham után hányt a kislányom 3x is Ez normális? Sőt eddig 2db rohama volt,1 fej rángással, de végtag nélküli. Eszmélet vesztéssel járó, és egy nagy roham. Mind a 2 után 3x hányt.
Ne haragudj, hogy ezt írom, de hívj föl egy orvost, akár az ügyeletet.
Sajnos a gyakorit jelenleg olvasó emberek közül valószínűleg Te tudsz a legtöbbet az epilepsziáról.
Tényleg ne haragudj, hogy nulla infós választ írtam. Átérzem a helyzetet, nekem is van egy lányom...
Szóval keress meg egy orvost.
Ne legyél az a szülő, aki a gyerek orvosa helyett, aki minden leletét látta, névtelen, hozzá nem értő, a gyerekedet sose látott idegenek véleményében bízik!
Elhiszem, hogy riasztó, hogy beteg a gyerek, de attól, hogy névtelen, arctalan emberek azt mondják, amit hallani akarsz, a gyerek diagnózisa nem fog változni.
Keress fel egy pszichológust, egy barátodat vagy akár a helyi papot, lelkészt, valakit, aki meghallgat!
Google:
Válasz a kérdésedre: igen, hányás és roham járhat együtt
Kérlek szépen, ezentúl az orvosotokkal beszéld át a kétségeidet!
Nyugodtan megbeszélhezed vele, hogy sokat olvastál a neten és kevés helyen említik a hányást, mit gondol, mi lehet a gyerekednél az oka! Nem neki kell esni, hanem megbeszélni vele a félelmeidet és a kétségeidet! Végig fog hallgatni.
De ha nekiesel, hogy szerintem nem epilepsziás a gyerek, mert a gyakorikerdesek.hu-n azt mondták, akkor annak semmi értelme!
Továbbra is javaslom, hogy beszélj valakivel arról, hogy a gyerek betegsége megijeszt és leterhel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!