Melyik a legerosebb vény nélküli és melyik a csak vennyel kapható fejfájáscsillapító? Asszony nagyon megerzi a frontokat, az Algo nevűek nem nagyon váltak be.
Figyelt kérdés
2019. szept. 10. 21:25
1/7 anonim válasza:
Vénnyel a Flector ep rapid granulátum, de csak akkor hatásos, ha nem várja meg míg nagyon fáj. Vény nélkül Panadol extra, alapból 2 db-bal indítva.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2019. szept. 10. 21:39
3/7 anonim válasza:
Nekem az Algoflex Forte vált be mint vény nélküli
Csak vénnyel a Quarelin kapható, a vicc az,hogy gyengébb, mint az Algoflex
Próbálkozhatsz a Saridonnal is, de szerintem nem fog beválni
4/7 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm.
2019. szept. 10. 21:56
5/7 anonim válasza:
Vényre kapható, nekem bevált a Cataflam-V, mert fel kell oldani egy kanál vízben, úgy bevenni, és szinte azonnal hat. Úgy tudom kapható ugyanezen hatóanyagú Cataflam vény nélkül is, csak az nyilván gyengébb hatású.
6/7 anonim válasza:
Vény nélkül Brufen 800 mg, vagy apranax dolo, receptre: xilox, cataflam, aflamin, vagy a nagyon erős tramadol
7/7 anonim válasza:
Vény nélkül Spedifen 600mg granulátum 1×1, 15-30 perc alatt hat, vénnyel a Cataflam V 50mg 2×1-3×1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!