Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A munkahelyi stressz rámegy...

A munkahelyi stressz rámegy folyton a gyomromra és megbetegszem. ( hasmenés, hányinger, fájdalom, puffadás, étvágytalanság). Valami van amivel tudnám ezt ellensúlyozni, hogy kibírjam év végéig? Utána megszűnik a stresszforrás.

Figyelt kérdés
2019. nov. 23. 09:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Van. Kávét elhagyni, könnyű, száraz kaják, relaxálás, meditálás. Meg be kell venni a leszarom tablettát.
2019. nov. 23. 09:43
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
Orvos
2019. nov. 23. 09:46
 3/12 anonim ***** válasza:
51%
Lásd YouTube stresszoldás
2019. nov. 23. 10:09
 4/12 A kérdező kommentje:
Sajnos aludni is alig tudok így a kávét nem tudom elhagyni, de sok tejjel iszom meg vízzel. Az orvos nem tud erre mit mondani. Elküldött kivizsgálásra, meg kiírt mikor már minden kijött belőlem. De kidrült a stressz csak az ok. Ahogy visszamegyek dolgozni az allandó cikrkuszok miatt pár nap múlva újra kezdődik a gyomorgörcs pedig diétázom.
2019. nov. 23. 14:25
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Ugyan így vagyok. :( Hetek óta váltakozó hasmenés, olyan erős gyomor fájdalom, hogy enni alig bírok valamit. Ha sikerül enni, akkor kB. 30 percig fetrengek. Mindentől hányingerem van és jelenleg csak feküdni bírok. Neked is volt már így? Régebben nekem a meditáció és a pszichoterápia hatott rá nagyon jól. Újra kell kezdenem.
2019. nov. 25. 12:07
 6/12 anonim ***** válasza:
51%
Milyen vizsgálatokon voltál?
2019. nov. 25. 12:08
 7/12 A kérdező kommentje:
Ha felsorolom, attól szerinted jobban leszek?
2019. nov. 25. 14:50
 8/12 A kérdező kommentje:
5. Napok óta mintha egy kés állna gyomromban. Ha veszek be savlekötőt akkor ha eszem utána elmúlik, helyette az egész bélrendszerem görcsöl be és mozog meg szúr és fáj. :( szédülök is meg egy nyomasztó érzés van bennem egész nap amitől nem tudok szabadulni.
2019. nov. 25. 14:53
 9/12 anonim ***** válasza:
51%
Nézd, segíteni akartam, de ha nem, hát nem
2019. nov. 25. 14:53
 10/12 A kérdező kommentje:
Lehetőséged van továbbra is segítő választ írni.
2019. nov. 25. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!