S O S! Mi bajom lehet? Több lent
Figyelt kérdés
Pénteken semmi bajom nem volt, szombaton pedig étvágytalanságra és hányingerre keltem. Azóta is tart. Voltunk orvosnál, nem mondott semmit, de kiirt ma meg holnap suliból. Valaki tudna segíteni? + így is nagyon kevés kg vagyok, lehetséges, hogy fogyok ebben a 3-4 napban? :’( nem szeretnék2018. nov. 5. 11:52
1/1 anonim válasza:
Esetleg nem stresszelsz mostanában? Nekem akkor szokott lenni ilyesmi, de ezek ellenére le kell erőltetni valamennyi ételt bizonyos időközönként, rendszeresen, különben egy idő után pont emiatt lesz továbbra is étvágytalanságod és hányingered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!