Mi lehet a problémám?
Figyelt kérdés
3 napja hányingerem van,étvágytalan vagyok,szédülök,fáj a gyomrom tájéka.Mi lehet a bajom?2019. júl. 2. 21:31
1/8 anonim válasza:
Esélyes, hogy elkaptál vamai vírust. Én is 4 napig szenvedtem aztán hasmenesem lett. Miután minden kijött belőlem kezdtem jobban lenni. De hosszú már masfélvhete itthon vagyok még mindig fáj a fejem. Pedig a hasmenés már rég elmúlt. Kitartást. Igyál sokat, és ne vegyél be hasfogót ha elkezdődik. Jobban leszel ha kijött minden. B6 vitamin elvileg csillapítja a hányingert. Meg nekem a cólát mondta az ügyeletesmorvos kikeverve belőle a bubit, és cukormentesen. Plusz probiotikum és diéta. Kitartást.
2/8 A kérdező kommentje:
Én is ma már a 4.napja kínlódok vele,ma reggeltől a hasam is megy már.De normális,hogy folyton úgy érzem,mindjárt összeesek?Fejem is fáj.
2019. júl. 3. 05:56
3/8 anonim válasza:
Nem normális de nekem is pont ugyan ez volt és pont ugyan ennyire meg voltam ijedve. Még az ügyeletet is kihívtam éjjel ajtót nyitni is alig tudtam. Igyál sokat nehogy kiszáradj és NE vegyél be hasfogót. Most nagyon rossz de ha kijött minden és tudsz már enni kicsit javulni fogsz. Tudom szörnyű. Ha vége a hasmenesnek próbálj enni ropit , pirítost vagy valami sós levest. Ha van leveskocka otthon az már most jó felodlva melegvízben üresen. A sót pótolod vele. Magneziumot is vehetsz be ha nem hánysz és benned marad. Sajnos ez ilyen rossz. Nincs mit csinálni.....csak kitartani. Idővel jobb lesz. Pihenj és igyál ásvanyvizet addig is.
A wcig alig tudtam kimenni nyugi ez ilyen.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,aranyos vagy.Csak reggel ment a hasam 1x.Azóta nem.De nagyon szarul vagyok.Görcsöl a gyomrom,a hasam,émelygek,dzédelgek,gyenge vagyok.Reggel megyek a dokihoz.Írok,mit mondott.
2019. júl. 3. 20:50
5/8 anonim válasza:
Szurkolok. Ha nem bírsz elmenni odáig kérd meg hogy jöjjön ki. Buscopan egy nagyon jó görcsoldó.
6/8 A kérdező kommentje:
Kaptam savlekötőt,állítólag sok a savam,attól a hányinger.A szédülés miatt pedig szemészetre kell mennem és fül-orr-gégészetre.De így visszagondolva,2 napig tűző napon dolgoztam,sapka nélkül...bár nem tudom,hogy az okozna e lassan 6 napja tüneteket...
2019. júl. 4. 17:47
7/8 anonim válasza:
Érdekes. Lázad nincsen? A hasmenésed megállt?
8/8 A kérdező kommentje:
Lázam nincs,hasmenésem se.Csak még mindig émelygek,szédülök,fejem fáj és mostmár a fülem tövénél is.
2019. júl. 8. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!