Egész napos szédülés mitől van?
Figyelt kérdés
Helló. Reggel felkeltem és annyira megszédültem, hogy elkezdett forogni a szoba velem. Pedig nem keltem fel hirtelen. Utána egész nap estig szédültem és még mindig. Fekve nagyon rossz. MOst hirtelen elkezdett fájni a fejem is durván. Nem menstruálok nem fogok még, vérnyomásom rendben van, ettem, levegőn is oltam nem értem a bajt. Most is úgy fáj mintha belül lüktetne, vagy kiakarna törni a fajdaalom.2019. nov. 14. 22:56
1/11 anonim válasza:
Forog a szoba? Előfordul néha, természetes. Fejfájás, lüktetés, gyakorta a kevés folyadékfogyasztás okozza, mert ilyenkor besűrűsödik a vér. Megoldás: vegyél be egy fejfájás csillapítót és igyál több folyadékot, azaz vizet, nem cukros löttyöket.
2/11 anonim válasza:
Rengeteg víz és B vitamin, esetleg vas.
3/11 A kérdező kommentje:
akartam irni hogy ittam eleget ma :) de mégis :(
2019. nov. 14. 23:54
4/11 anonim válasza:
Fejfájás csillapító sem segít? Amúgy stressz, front, befeszült nyaki és hát izmok is okozhatják. Masszíroztasd meg magad, ha van valaki akit megkérhetsz. Ha nincs, akkor magadnak a fejed, homlok, halánték, szem körüli részek, meg amit elérsz. Jót fog tenni.
5/11 anonim válasza:
Nyakad nem fáj, tudod mozgatni jobbra és balra rendesen?
Ha a nyakcsigolyáddal van baj, akkor lehet erős fejfájásod és szédülés is.
Ha nem leszel jobban, keresd fel a háziorvosod, ki kell vizsgálni az okokat.
6/11 A kérdező kommentje:
Na nem lettem jobban ma is ugyanugy szedulok sot azerintem jobban. Megmertem a vernyomasom alacsony 105 a puslus meg magas 96 vagy mennyi volt. Pedig tegnap semmi nem volr erdekes..
2019. nov. 15. 11:03
7/11 anonim válasza:
Ha fejmozgatásra jelentkezik akkor lehet bppv. Ami egy ártalmatlan betegség. A belső fulben lesett egy kistaly es ez megborítja az egyensúlyszerv működését. El kéne menni az orvoshoz mert ha ez a gond van gyógyszer mai gyorsítja a gyógyulást és pár gyakorlat ami szintén segíthet. Ha meg nem akkor ez bármi lehet. Ilyen szédüléssel nem várnám meg a hétvégét.
8/11 A kérdező kommentje:
Igen altalaban fejmozgasra de milyen kristaly a belso fulben? Nem hallotam meg errol. :)
2019. nov. 15. 12:20
9/11 anonim válasza:
Google a barátod. Keress rá a BPPV betrgségre. Teljesen ártalmatlan ha ez van. El fog múlni. Csak fotelból azért ezt ne vedd diagnózisnak. Mert a szédülést komolyan kell venni. Menj el az orvoshoz. Felír betarevint és 3 nap múlva már nem lesz semmi bajod ha ez van.
10/11 A kérdező kommentje:
Koszi azta soha nem hallottam errol a betegsegrol lehet ez van de orvos megmondja majd az abha legkozelebb csak hetfon tudok akkor is delutan.
2019. nov. 15. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!