38 éves 5+4 napos terhesen kegyetlen szédülés?
Figyelt kérdés
Màsodik terhességem bár az első már 11 éve volt de annál nem tapasztaltam ilyet. Szülés előtti nap még ablakot mostam meg nagy takarítottam. Most meg alig bírom ellatni a feladataim. Hányinger is nagyon gyötör az sem volt az elsőnél.. Másnál is,, nehezebb" volt a második terhesség?2018. aug. 8. 09:55
1/5 anonim válasza:
Nem, mert mindössze 22 hónap volt az két szülés között. Ráadásul másodjára ikrek jöttek, velük is teljesen jól voltam szerencsére. Akkor 27 voltál, most 38, nagy különbség, plusz most kánikula is van, ne csodálkozz. Nem vagyok terhes, de tegnap én is szédültem, pedig jó volt a vérnyomásom. Próbálj pihenni és hűvösben maradni. Kitartás, ha lehül az idő, biztosan jobb lesz kicsit!
2/5 anonim válasza:
38 évesen igazán tudhatnád, hogy a terhességek nem feltétlen egyformák.
Van akinek az első nehezebbre sikerül, a második könnyebbre. Vagy fordítva. Esetleg egyik nehezebb, mint a másik. És van, aki szerencsés és 3-4 terhességet is szuper jól visel.
3/5 anonim válasza:
Én 18 évesen voltam először terhes, volt hogy annyira szédültem állva, hogy le kellett ülnöm a földre a védőnőnél a váróteremben. Az első trimesztert végighánytam, kiszáradtam, fogytam 5 kilót, és a kiszáradással egyéb tünetek is jártak. Pedig ez a kor biológiailag pont a gyerekvállalásra alkalmas kor... Szóval nem korfüggőek a tünetek.
4/5 anonim válasza:
Ez nem kor kérdése...minden terhesség más és más...elsőnél 2 hét non stop migrén volt, 1x hánytam, és semmi más. 2nál a 17 hétig elviselhetően de hányingeresen émelygősen voltam. 3at várom vele a 14 hétig minden bajom volt, non stop hányinger, álomkór, hagyjon mindenki békén érzés stb.
5/5 anonim válasza:
Én 22 éves voltam, mikor terhes lettem, épphogy betöltöttem a 23. évemet, amikor megszületett a kisfiam. Első baba volt. Kisebb-nagyobb kihagyásokkal az egész terhességemet végig kísérte a szédülés, hányinger, hányás. Lazán a 8. hónapban is még hánytam. Volt, hogy napokra ágynak estem. Szóval ez nem kor függvénye. Van ilyen, meg van olyan terhesség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!