Mit lehet tenni büfögés ellen?
Figyelt kérdés
Naponta legalább 10x büfögök. Nem iszom szénsavasat. Sokszor evés közben is, pedig lassan eszem. Eszem pár falatot és érzem, hogy a gyomrom majd felrobban és büfögnöm kell. Nem számít hogy mit eszem, mert mindig ez van. Szénsavmentes víz ivása utána is. Sőt, előfordul hogy evés után pár órával is csak úgy elkezdek büfögni. Nagyon bosszantó. Mit lehet ellene tenni? Refluxom van egyébként.2019. okt. 27. 09:47
1/2 anonim válasza:
Hogy mit? Rendezni az emésztésed. A reflux pedig vastagbél, máj (epe).
2/2 A kérdező kommentje:
Hogy tudnám rendezni? Több orvosnál jártam ezzel a problémával és azt mondták, hogy menjek el pszichológushoz ha nem tudom elviselni ezt a "kis" kellemetlenséget. Voltam laborvizsgálaton is, ott a máj értékeket rendben találták és az ultrahangon sem láttak semmit. Sok zöldséget eszem, a reggeli teán kívül csak vizet iszom.
2019. okt. 27. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!