Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mot tehetek még a felfázás...

Mot tehetek még a felfázás ellen antibiotikumon kívül?

Figyelt kérdés
Szedem a walurinált,probiotikumot(linex) c-vitamint(1000mg),próbálok többet inni,ez nem nagyon sikerül. Nincs vér,alhasi fájdalom sem ,csak az szúró csípő érzés odalent.Napközben elmúlik,de éjjel ha felkelek alig tudok vissza aludni.Már 3 napja tart. Napközbenbazt hiszem elmúlt aztán mégsem.

2019. szept. 11. 03:44
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
A felfázás ellen forralt bor, a szúró csípő érzés odalent ellen urológus.
2019. szept. 11. 05:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Medveszőlő levél használhat.
2019. szept. 11. 05:35
 3/4 BrettShaw ***** válasza:
23%

1. Forró lábvíz.

2. Kicsit nehezebben összehozható, de hatásosabb: forró száraz homokba dugni a lábfejet. (Sütőben fel lehet melegíteni 100-120 fokra, aztán lavórba önteni.)

2019. szept. 11. 13:01
 4/4 anonim ***** válasza:

A felfázás egy húgyuti bakteriális fertőzés, nem tudom, hogy segít rajta a láb meleg vízben való áztatása...

Én is tőzegáfonyát szoktam szedni. Pl Rossmanban lehet kapni tabletta formájában, de a tea is egész jó. Utóbbit szinte minden boltban meg lehet venni.

A tőzegáfonya meggátolja a baktériumok kitapadását, így előzi meg a betegséget. Mindig beveszek egyet, ha valami kellemetlenséget érzek, működik.

Ha rosszabbodnak a tünetei, fordulj háziorvoshoz!

2019. dec. 2. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!