Szerintetek mekkora a baj?
Figyelt kérdés
2 éve és 8 hónapja csomók vannak a herémben,az elején fájt is a bal herém, ilyen rücskös csomók de mikor feszesebb a bőr nem is érezni, vagy csak alig, viszont mikor lazább akkor elég jól lehet, és nem is kicsi, pont a herém mögött. a lágyéki nyirokcsomóm a bal oldalin eléggé felszokott dagadni, de néha nem is lehet érezni. Ma voltam háziorvosnál megkérdezni hogy mekkora lehet-e a baj, ő elküldött ultrahangra és urulógushoz. A hasam szokott még sokat korogni, és sok böfögési ingerem is van, meg néha mikor megnyomom a hasamat furcsa hangokat is ad ki. Mekkora lehet a baj? Azt olvastam még nagyon késői állapotban is 50-80% az esélye a hererák gyógyításának. És mennyi idő lesz mire felépülök körülbelül? Hogyha remélhetőleg sikerül. 16 éves vagyok2019. okt. 7. 19:43
1/9 Ékezetes billetyűzet válasza:
Nem valószínű, hogy hererák, de menj el arra az ultrahangra. Ott kiderül, addig pedig nem kell olyant belelátni a dolgokba, ami nincs is.
2/9 A kérdező kommentje:
De akkor a nyirokcsomómban mit érzek és mitől van feldagadva sokszor? A másik meg az hogy sok gyomorproblémám is van
2019. okt. 7. 20:07
3/9 anonim válasza:
Gyulladástól simán megdagad a nyirokcsomó! A gyomor problémához ennek semmi köze, az lehet reflux vagy bármi más.Ne gondolj egyből a rákra, ezer más oka lehet, krónikus gyulladás, ciszta stb.
4/9 anonim válasza:
Ezt még 600x is megkérdezheted, akkor is csak az orvos fogja megmondani, kedves Puncsosjégkrém.
5/9 anonim válasza:
16 évesen nem kéne a legrosszabbra gondolni. A páromak is volt csomó a heréjén, nem kicsi. Nem rák volt! Csak egy ciszta. Kivették, 10 éve volt. Azóta semmi baja. Pedig idősebb volt nálad jóval. A hasfájás nem biztos hogy összefügg ezzel. Sajnos biztosat csak orvos tud mondani. De a te korodban picike az esélye a hereráknak. Majd írd meg mi volt.
6/9 A kérdező kommentje:
Voltam ultrahangon és azt mondták semmi komoly probléma nincs. :)
2019. okt. 9. 14:58
7/9 anonim válasza:
Ezért nem érte meg 3 évet idegeskedni.
8/9 A kérdező kommentje:
Igen, de a többi tünet miatt még mindig aggódom hogy mi lehet
2019. okt. 9. 16:25
9/9 anonim válasza:
Az, hogy "sok a böfögési ingered" és korog a hasad? Bélhangjai mindenkinek vannak, ha sokat (mi számít soknak?) böfögsz sem kóros valószínűleg. Miért nyomogatod a hasad értelmetlenül? Max. levegő van a belekben és az mozog olyankor, de felesleges nyomkodnod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!