Mennyi Bėres csepp segithet megelőzni a råkot? Apai àgon MINDENKINEK az okozta a halàlåt, a hajlam tehåt megvan. Ez mennyire individuålis, ill. milyen tėnyezőket ėrdemes mėg kerūlni?
"Miért ne vettem volna észre, hogy két külön személy is hülyeséget írt?"
Mert konkrétan neki válaszoltál, mikor nem neked írt, és azt a mondatot tulajdonítottad neki, amit nem is írt. Ember, brutál égés a kommenteid, és hogy le sem esett hogy kivel beszélsz és még a célzást sem értetted, de utána mikor valaki felvilágosít továbbra is játszod az eszed, az az elkeseredett lúzer iskolapéldája.
"Nem előzi meg, de ha már rákban szenvedsz, akkor ne szedd. Segíti a sejtosztódást."
Ennyi idő csak elég okoska, hogy alátámaszd a mondatod! Na, várom a mellé böfögés helyett mire alapozod! Köszi előre is!
Persze, hogy először írtál. :D Leírtam a 26-os kommentbe.
Így legyen ötösöm a lottóm :DDD
23 Hallod, te kötözködni jársz ide? Hozzá se szóltál a témához saját bevallásod szerint, akkor mit kötsz be más véleményébe????
És kit érdekel, ki kever össze kit egy anonim oldalon?!
Nálad ez a lényeg?
És mielőtt beleugatsz az én véleményembe is, én a témához már hozzászóltam az első oldalon! Hol a te véleményed a KÉRDÉSRŐL???
Ha már lottóznál, először célszerű lenne mondjuk eltalálni, kihez szólsz. Főleg ha emiatt floodolsz végig egy kérdést, hogy már ne ezzel szopd be rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!