Mennyi Bėres csepp segithet megelőzni a råkot? Apai àgon MINDENKINEK az okozta a halàlåt, a hajlam tehåt megvan. Ez mennyire individuålis, ill. milyen tėnyezőket ėrdemes mėg kerūlni?
Válasz is van a kérdésemre?! Vagy csak a mellédumálás megy?
Komolyan érdekelne! Én várok, a vérnyomásommal meg nincs semmi gond, amiatt ne aggódj! :)
:DDD
Drága, még egyszer megkérdezem, miért is sejtosztódás hatású a Béres csepp???
Te hoztad fel a témát, kérlek támasz is alá!
Hát, ja... Az ilyen ostoba maga sem tudja miről író retardáltak, azt sem tudják mi az az anyag, ami beindítja vagy fokozza a sejtosztódást.
Legalább a Béres csepp összetevőit gugliznák ki, ne csak szajkózzák amit ócska netlapokon olvasnak!
Én vagyok, aki írta, hogy a Béres csepp segíti a sejtosztódást. Eddig nem velem beszélgettél. :D
Ha meg észrevetted volna, akivel vitatkoztál, az a #4-től kérdezett valamit.
A válasz a kérdésedre pedig az, hogy őszintén szólva, nem tudom. Nekem az orvosom mondta ezt. Gondoltam biztos nem mond hülyeséget.
Azt nem értem, hogy ha ennyire hiszel az igazadban, miért foglalkozol még mindig ezzel.
Miért ne vettem volna észre, hogy két külön személy is hülyeséget írt?
Egyébként nekem meg az onkológusom javasolta kemoterápia mellé, szóval bocs, ha egy diplomás, arcát vállaló orvosnak jobban hiszek, mint az itt firkáló noname valakiknek!
"Azt nem értem, hogy ha ennyire hiszel az igazadban, miért foglalkozol még mindig ezzel."
Mert utálom a fals legendákat, amit alátámasztani sem tudtok, de az egyik sötét elkezdi, a másik meg szajkózza tovább!
"A válasz a kérdésedre pedig az, hogy őszintén szólva, nem tudom. Nekem az orvosom mondta ezt. Gondoltam biztos nem mond hülyeséget."
" bocs, ha egy diplomás, arcát vállaló orvosnak jobban hiszek, mint az itt firkáló noname valakiknek!"
Köszi, akkor végül is igazat adtál nekem. Bár teljesen nem értem, hogy jött ide a te onkológusod meg a kemoterápia.
Amúgy te is egy "itt firkáló noname valaki" vagy, tehát nekem sem kell hinnem neked. :D
"Mert utálom a fals legendákat, amit alátámasztani sem tudtok, de az egyik sötét elkezdi, a másik meg szajkózza tovább!"
Ennek örülök. Akkor le is zártuk ezt a vitát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!