Ez milyen allergiás reakció, vagy betegség tünete lehet?
Sziasztok! Szerintetek ez micsoda?
Enyhén 18+os a kép, de próbáltam kikerülni a vészesebb zónát. Olyan 1 hete jelentkezett rajtam, először azt hittem szőrtüsző gyulladások. Rákerestem neten, nagyon úgy néz ki, mint a rüh, de azzal ellentétben ez nem viszket. Persze, ha megvakarom, akkor elkezd, de magától nem. Gennyedzik elég erősen, szeméremdombomnál lévő 2 hajlatnál jelentkezik, a combom felett mindkét oldalt. Más tünete nincs is egyébként, csak ez a gennyezés, ami kiakaszt, gyakorlatilag átázik a boxerem is tőle ott. Először a pozíció végett azt hittem, csak erősen izzadok, de utána láttam, hogy az adott felületből jön folyamat. Nagyon, nagyon remélem, hogy ez nem rüh. Kirándulni és vendégségben sem voltam, de ha számít, matracon alszok egy panel második szintjén egy félszobában 2 hete, segítettem egy kicsit költözködni. Bármi ötlet? Előre is nagyon szépen köszönöm!
Én ezt allergiának nézem. Kezdetnek ebből válassz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!