Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez milyen allergiás reakció,...

Ez milyen allergiás reakció, vagy betegség tünete lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szerintetek ez micsoda?

[link]

[link]

Enyhén 18+os a kép, de próbáltam kikerülni a vészesebb zónát. Olyan 1 hete jelentkezett rajtam, először azt hittem szőrtüsző gyulladások. Rákerestem neten, nagyon úgy néz ki, mint a rüh, de azzal ellentétben ez nem viszket. Persze, ha megvakarom, akkor elkezd, de magától nem. Gennyedzik elég erősen, szeméremdombomnál lévő 2 hajlatnál jelentkezik, a combom felett mindkét oldalt. Más tünete nincs is egyébként, csak ez a gennyezés, ami kiakaszt, gyakorlatilag átázik a boxerem is tőle ott. Először a pozíció végett azt hittem, csak erősen izzadok, de utána láttam, hogy az adott felületből jön folyamat. Nagyon, nagyon remélem, hogy ez nem rüh. Kirándulni és vendégségben sem voltam, de ha számít, matracon alszok egy panel második szintjén egy félszobában 2 hete, segítettem egy kicsit költözködni. Bármi ötlet? Előre is nagyon szépen köszönöm!

2019. szept. 26. 08:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Az a matrac kitől honnan van? Milyen a lakás? lehet ágyi poloska is, azt borzasztó nehéz kiirtani, és elég költséges is. Minden kép menj el orvoshoz.
2019. szept. 26. 09:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igaz nem vagyok bőrgyógyász, de szerintem ez valami gomba lehet. Vagy esetleg tényleg nagyon izzadtál, aztán bepállott, vagy kidörzsölted. Esetleg valami allergia talán. De nem hinném, hogy rüh, úgy tudom az mocskosul viszket.
2019. szept. 26. 09:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti, a matraccal kapcsolatban túl sokat nem tudok írni, tesómnak volt egy matraca, amit kölcsön adott, de nem egy lelakott, ezeréves darabról beszélünk ám!
2019. szept. 26. 09:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Én ezt allergiának nézem. Kezdetnek ebből válassz

[link]

2019. szept. 26. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!