A napi 8 liter vizet iszom ez valami betegség vagy gyógyszerre való reakció? 23/F 194CM 91KG
Figyelt kérdés
Kórházban voltam a héten súlyos tüszős mandulagyulladásal az ső 2 nap infúziót kaptam mert nyelni se tudtam és persze folyamatosan kaptam az antibiotikumot, amint tudtam inni meg volt a napi 2-3 l folyadékbevitel de az utóbbi napban napi 8 liternél is szomjas vagyok. Ez lehet a gyógyszer hatása?2019. szept. 22. 17:20
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, de 8 liter az sok, bajod is lehet ha ennyi vizet iszol.
2/8 Ypszilon1980 válasza:
Ennyi folyadék ivása, illetve igénye általában cukorbetegség tünete.
3/8 anonim válasza:
A rengeteg víz ivása is károsan tud hatni a szervezetre.
4/8 A kérdező kommentje:
Egyik napról a másikra ki tudna alakulni cukorbetegség?
2019. szept. 22. 17:38
5/8 Ypszilon1980 válasza:
Azt nem tudom, de a sok víz miatt sejtmegnagyobbodásod lesz idegrendszeri tünetekkel, óránként ásványi anyagok nélkül vízet max 800 ml-t szabad inni.
6/8 A kérdező kommentje:
Az nem lehet hogy ki voltam száradva mielőtt behoztak és azt pótolná a szervezetem?
2019. szept. 22. 19:39
7/8 Ypszilon1980 válasza:
Nem, mert megittad a szükséges folyadékot és infúziót is kaptál. Lehet gyógyszer mellékhatás, de az már súlyos kórkép lenne, ez egyáltalán nem jellemző, nem beszélve arról, hogy nem is engedhetnének haza ilyen állapotban.
8/8 anonim válasza:
Beszéld meg az orvosoddal vagy sz ügyeletes orvossal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!