Ez lehet gyomorrak?
Figyelt kérdés
Égő, tompa hasi fájdalom. Sokat bugyog a hasam. Hasmenés nincs. Székrekedés 1 hónapja volt 1x azelőtt soha. Nyálkás széklet (sârga nyálka van rajta), vér nuku. Étvágyam van. Mindez 1,5 hónapja tart. Holnap megyek orvoshoz vele. Nem ittam egész életembe alkoholt és nem dohányzok. De tény hogy nagyon stresszes vagyok. Amúgy 18 éves vagyok és fiú. Ja és hányinger sincs2019. szept. 18. 21:21
31/34 A kérdező kommentje:
Ez már magánügy tudom, de miből élsz meg akkor most? Vagy egyetem mellett melózol? Mert azért egy lakást fenttartani és bérelni azért az akkor is pénz. Bocsi hogy turkalok a magánéletében, csak szeretek kerdezgetni. Semmi rossz szándékkal nyilván!
2019. szept. 20. 23:10
32/34 anonim válasza:
A szüleimmel élek, de nem értem, miért fontos ez. Ingatlanlufi van, Kérdező, ilyenkor csak az vesz kérót, aki hihetetlenül gazdag, vagy hihetetlenül hülye.
Megvárom, amíg összeomlik az ingatlanpiac, akkor majd szaréhugyé' vehetek kecót.
33/34 A kérdező kommentje:
Ez helytől függ. Itt lentebb olcsón lehet házat venni. Aki már kicsit jól keres és van párja is akár, azok hitelre siman vesznek egy 8-10 milliós házat. Amúgy nem fontos.. Csak érdekelt hogy mondtad hogy egyetemre jársz és kíváncsi voltam hogy ha nem dolgozol akkor hogyan tartod fent a lakást és magadat. Sry nem akarok a maganeletedben turkálni, nem azért írtam.
2019. szept. 21. 05:00
34/34 anonim válasza:
Liszterzekeny vagyok es nyalkas szekletem volt nekekem is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!