Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi okozhatja az állandó...

Mi okozhatja az állandó hányingert, bármit eszek?

Figyelt kérdés

Már semmit nem merek enni, az Abonett kenyér, a kétszersült, a keksz, minden puffasztó érzést, hányingert okoz, hónapok óta, az elmúlt fél évben 30 kilót fogytam, mondjuk volt miből. Hányni sosem hánytam, csak rosszullét. Mindenféle kivizsgálásra elmentem, a gyomromban van egy savas felmarás (sose ég a gyomrom), de az arra kapott protonpumpa gátlótól csak rosszabbul vagyok, már akkor is hányingerem van, ha nem eszem.

Gondoltam, még ide kiírom, hátha volt valakinek hasonló, nincs epekövem, nincs vesekövem, már nőgyógyász is megnézett, semmi, csak az a savas felmarás, 1 cm, fogaktól 40 cm-re, ez van a papíron.

Nem volt valakinél hasonló? Már nem tudom, hova forduljak, az orvosok meg hülye hipochondernek néznek.

2019. szept. 17. 06:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Menj másik gasztroenterológushoz.
2019. szept. 17. 11:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi lett veled kedves kérdező??
2022. jún. 25. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!