Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel enyhíthetném az állandó...

Mivel enyhíthetném az állandó hányingert? Alig tudok dolgozni így 6 hetes kismami.

Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 07:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Ami segíthet: keksz, gyömbér (tea vagy üdítő), narancs. Nekem a hányás is segített, utána tök jól voltam órákig.
2014. febr. 2. 08:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Ki kell tapasztalnod. Mikor olyan idős voltam mint te a cola segített de mostmár nem segít hanem meg hánytat. Ami most beválik még, mielött kikelek az ágyból, benyomok egy csokit. Mert én úgy vagyok éhes, hogy rögtön hányingerem van. Vagy ha semmi sem működik, csak a hányás segít :)
2014. febr. 2. 09:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Kiprobáltam a colát és segített. Enyhítette és már ez is felemelő érzés
2014. febr. 2. 09:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Sokszor az alacsony vércukorszint okozza a terhességi hányingert, nálam is így volt, alig bírtam letömködni a kaját, de utána szinte azonnal enyhült. Ez nekem egy nap pár óránként előfordult, nekem a rendszeres evéstől lett jobb, amúgy 8 hétig tartott nagyjából.
2014. febr. 2. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!