Minek a tünete lehet ez?
Szóval, tegnap előtt reggel észrevettem hogy van egy nagyjából borsószem méretű pirosas csomó a herezacskóm jobb oldalán (nem a herémen, csak a zacskómon!) először azt hittem talán pattanás de nem lehet kinyomni, ha nyomkodom akkor egy kicsit érzékenyebb egy darabig, kicsit talán nagyobb is lesz egy rövid időre. Egyébként nem igazán érzékeny, szinte semennyire. Tapintásra kemény, külön nem mozgatható, csak a bőrrel együtt.
Attól félek hogy esetleg herezacskó daganat lehet...De azt olvastam hogy az nagyon ritka, és főleg öregeknél jelentekzik, én meg még csak 19 vagyok...Szóval nagyon nem tudom mi lehet ez és most nagyon megijedtem...
Látod én ezért mondtam , hogy mindenképp menj el orvoshoz. A rák nem válogat.
Ezt csak kivizsgálassal fogod tudni kideríteni , kiröhögni nem fognak , megalázni nem fognak e miatt, saját érdeked.
szerintem sima pattanás, nem rák
de ettől még orvosnak mutasd meg, biztos ami biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!