Ez lehet a tüdőrák tünete?
Sziasztok
Újabban sokszor azt érzem reggelente, hogy egy bizonyos ponton fáj a hátam, valamint, hogy le van rakódva a slejm a torkomba.
Amit tudni kell, hogy kb 3 éve parti dohányos vagyok, ez azt jelenti, hogy egy doboz elég nálam kb 1 hónapig.
Az utóbbi időbe viszont már erről is leszeretnék szokni.
Voltam pár hónapja mellkas röntgenen, ott minden jó volt, nem mutattak ki semmi problémát.
Sajnos én alapból olyan vagyok, hogy minden betegségnél a legrosszabbra gondolok
22/F
"Az utóbbi időbe viszont már erről is leszeretnék szokni." Szuper! Így tovább!
"parti dohányos vagyok, ez azt jelenti, hogy egy doboz elég nálam kb 1 hónapig." Azt meg mi a f....nak? Ha nem dohányzol, akkor a társaságban minek?
Dohányos ismerősöm majdnem ugyanezt kérdezte. Neki is az alvóhelye, pozíciója volt rossz, már ami a hátfájást illette. Azóta sincsen ilyen baja.
Köszönöm a válaszokat.
Társaságban valamiért sajnos megkívánom, de már úgy vagyok vele, hogy nem kéne, mert hiába tudom tartani a minimális szintet, azért hosszú távon nagyon nem egészséges. Igyekszem letenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!