BIGWIZ kérdése:
Milyen szakemberhez forduljak? Mit gondoltok mi lehet ez? (Többi Lent)
Figyelt kérdés
Az arcom bal oldala a szemem alatt 6 éve bedagadt, pirosas színre váltott csak antibiotikum mérsékelte a duzzanatot. Azóta nap, mint nap vagy jobban vagy kevésbé, de a terület folyamatosan duzzadt, reggel a leginkább. 2 évvel ezelőtt a másik oldal hasonlóképp bedagadt, azóta mindkét oldal pirosas, ödéma-szerű, illetve mostmár az orrcsontom tetején is puffadás látható. Az arcom nem fáj, csupán dagadt, de esztétikai okokból is igen zavaró. Több bőrgyógyász, fül-orr-gégész, belgyógyász, allergológus és fogorvos is megvizsgált, de semmilyen kezelés nem hozta helyre az arcomat. A kérdésem az lenne, hogy milyen irányba kellene elindulnom ezután?2019. aug. 19. 22:18
1/6 anonim válasza:
Háziorvos, utána alapos belgyógyászati és bőrgyógyászati (allergológia) kivizsgálás. Ha ott negatív, akkor tovább. Majd tudják, hogy merre menj. Első a háziorvosi beutaló.
2/6 anonim válasza:
Endokrinológia, urológia már volt?
3/6 A kérdező kommentje:
A háziorvos már látott, gőze nem volt, hogy merre küldjön. Több bőrgyógyász is próbált már kezelni, mindegyik sikertelenül. Urulógia minden oké, allergia vizsgálat negatív.
2019. aug. 20. 06:39
5/6 A kérdező kommentje:
#4-es:Vizsgálták és nem az. Az összes orvos által értkelhető szakvélemény kb annyi, hogy gyulladásszerű és vízesedés lehet. Persze a CT és az ultrahang sem mutat semmit.
2019. aug. 21. 12:45
6/6 anonim válasza:
Szia,
nekem is hasonló van, de én még ott sem tartok, ahol te. Megkérdezhetem, hogy arcról ultrahangot milyen doki csinál?
Köszönöm!
Privátban is írhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!