Hasfájás lehet amiatt, hogy sok Pepsit iszom?
20 éves srác vagyok, és már lassan hónapok, hanem évek óta van egy enyhe hasfájásom, főleg a vastag- és vékonybelem környékén, ami van hogy néha a teljes hasamra kiterjed, ilyenkor olyan mintha tűvel szurkálnának, de van olyan is hogyha benyomom a hasam, egy élesebb fájdalmat érzek.
A székelési szokásaim is változatosak, van hogy hasmenésem van, van hogy teljesen normális. Vért nem fedeztem még fel a székletemben. Lázam nincs, csupán fáradtabbnak érzem magam, bár ez lehet a sok koffein miatt, mivel kizárólag csak Pepsit iszok, víz helyett is. Naponta nagyjából megiszok belőle 2.5 litert, + még néha egy-egy csésze kávé / tea is van. Étvágyam az van rendesen, hányingerem sincs.
Voltam már vele dokinál, hasi ultrahang + vérvétel nem mutatott ki semmilyen elváltozást, gyomortükrözésem is volt, ott refluxot diagnosztizáltak, elvileg a stresszre fogták, de én már beképzeltem magamnak Chron betegségtől kezdve még a bélrákot is.
Rám fél liter is ilyen hatással van...
Szóval lényegében igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!