Alacsony vas és hemoglobin érték, hasfájás és néha hasmenés. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Már rögtön a legrosszabbra gondolok, tudtok segíteni, mi okozhat ilyen tüneteket?2019. aug. 1. 09:49
1/11 anonim válasza:
Ételérzékenység v intolerancia. Laktózra tippelnék konkrétan. Próbáld megfigyelni mit eszel és mikor fáj tőle a hasad. Lehet sok más is, pl fruktóz.
2/11 A kérdező kommentje:
De annak a vashoz és a hg hoz szerintem nincs köze a vérben.
. A többi stimmel.
2019. aug. 1. 10:01
3/11 anonim válasza:
Szerintem külön probléma a vashiányos vérszegenység és a hasfájás. Vagy ha már elkezdted szedni a vasat az okozhat hasfájast meg hasmenest is. Válts masik kéazítmenyre ha attól van
Én is ezzel küzdök epp
4/11 anonim válasza:
De van köze. Ha ételintoleranciád van, az emésztési problémák miatt kevesebb vasat fogsz felszívni és feldolgozni. Ettől még ha súlyosan vashiányos vagy, azt is kezelni kell, nem csak az alap okot.
5/11 anonim válasza:
Nem véres a székleted? Hány éves vagy? Édesapámnak ugyanez a labor volt, hasmenés tünettel, és végbéldaganat lett a diagnózis. A vér a székletében nem volt mindig szemmel látható, és az első székletvér teszt negatív is lett. Fél év után a második már pozitív, akkor komolyabban is vették az orvosok, és akkor derült ki a dolog.
6/11 A kérdező kommentje:
Jól megnyugtattál, remek. Nekem is ezen jár az agyam egész nap. Nekem is apukámról van szó. Ugrom az első vonat elé, ha az lesz.
2019. aug. 1. 15:22
7/11 anonim válasza:
Apukád menjen gasztroenterológushoz, és legyen meg mielőbb a vastagbéltükrözés! Nem homokba kell dugni a fejet, hanem mielőbb lépni, hogy ha bármi baja is lenne, még időben felfedezzék, mert csak akkor van esély a gyógyulásra!
8/11 anonim válasza:
Kérdező, sz én nagymamám vastagbéldaganattal volt műtve, kemózva, harminc év múlva halt meg. 94 évesen. Jól is nézne ki ha vonat alá ugrálnál! A vastagbélrák sokszor nagyon jól kezelhető.
9/11 anonim válasza:
Férfiaknál utána kell járni mitől van a vérszegénység mert nem szokványos úgy mint a nőknél a menses miatt.
10/11 anonim válasza:
Veseproblémára is utalhat. A vesék egy bizonyot hormont ternelnek ami szükséges a vörösvérsejtek előállításához. Szóval ebből adódóan, ha vesebaj van a háttérben ezeknek a hormonoknak a száma is csökken, vele együtt a vörösvérsejtjeidé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!