2 éve nem tudok kakilni mit tegyek?
23 éves vagyok N
Már 2 éve hogy havi 1x tudok wcni, ez nem mindig volt így 20 éves koromig minden nap tudtam napi2x
Az étkezésem ugyan az semmi új semmi extra
Reggeli szendvics: vaj szalámi,vagy májas, paradicsom uborka paprika sajt
Vagy müzli
Ebéd mindig zöldség csirke rizs, vagy főzelék
Uzsonna gyümölcs banán stb..
Vacsorára konzervhal saláta salátás hal
Változatosan étkezem
153cm 65 kg tudom túl sok de nem tudok lefogyni
Panaszaim : székrekedés, puffadás,rossz közérzet,túlsúly, eredménytelen fogyókúra, nem tudok aludni alvászavarom van, idegeskedek stresszelek, pánikolok, depresszióm van
Én az inzulinrezisztencia gyanakodszok
A házi orvosom sz@@rt se csinál,kiröhögott amikor megemlítettem neki
Házi praktikákat mond hogy banán Szilva több víz edzés mozgás
Kezdjük ott nekem a Ricinus olaj nem segített ami a dokim szerint egy lovat meg kellett volna hajtson
Dulcolaxot stadalaxot azért nem szedek mert attól alhasi fájdalmaim vannak,de olyan szinten hogy nem bírok járni és fosok ami a fogamzásgátló mellett nem jó
A házi orvost be lehet valahol panaszolni hogy nem megfelelően kezel ?
2 éve szenvedek
Valaki segítsen
Sajnos van ilyen, sok oka lehet. Első körben az étkezést is meg kell változtatni, de ez nem okoz ilyen panaszt, max. 3 napon belül mindenképpen lenne székleted.
Lehet pajzsmirigy gond is, lehet beidegződési zavar, lehet bélmozgás zavar, tumor, vagy valamilyen térfoglaló folyamat, fejlődési anomália. Veséddel is lehet gond, krónikus gyulladás illetve nem megfelelő veseműködés is okoz vizelet, illetve széklet retenciót.
Gastroenterológia azonnal vagy belgyógyászat.
Nem akarlak elkeseríteni, de ha a ricinus olaj nem hat, vagy más hashajtók, akkor nagy gond van, még akár lehet idegentest is a háttérben.
Képzeld el van ilyen
És az orvos ha kiröhög ha nem akkor is nincs rendben
Tudod mikor tudok kakilni menstruációs napon mert olyan szintű görcseim vannak az első napon hogy járni nem bírok
Leszakad a hátam fájnak a melleim és olyan görcsökeim vannak hogy szerintem ahogy a görcs mozgatja a beleket attól indul be
És mielőtt írja valaki menj mozogni
Heti 5x járok edző terembe futni az elipszis gépet használom és a biciklit napi 1.5 ora szóval ilyen kardio mozgás
Mellette reggel délután este kutyát sétáltatok
Az a szomorú hogy 1 éve még 56 kg voltam most 65
10 kg ment rám zsírban
És igen tudom hogy a súly nagyobb kg ra mint a zsír
A gyógyszertárakban van ilyen bmi kalkulátor ahol a testzsír % is mutatja szóval ilyen komplex cucc
Inkább nem írom le xy% mennyire nőtt de közelít az 50 hez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!