Szerintetek ez milyen betegség lehet? (Nem lehet mandulagyulladás, mivel hogy nekem nincs olyanom, már gyerekkoromban el lett tavolitva)
Az a valószínűbb, ha a láz több napig tart, h Bacis torolgyulladás, és sztem streptococcus okozta (kiütés a testen előfordul hpzzá) Abban igazad van h ez általában mandulagyulladást okoz de ha nincs mandula akkor ügyesen a garatot gyullasztja be.
Doki és antibiotikum kellene rá ha az, a torokképből meg tudják mondani.
Az is lehet h vírusos torokgyulladás volt, néha a vírus csinál kiütést. Tulajdonképp ezt a tünetek megléte alatt lehet megállapítani, amíg látszik vmi a torkodon pl.
Ha már nem vagy lázas, az is lehet h az egész elmúlik holnapra és soha meg nem mondják utólag :D
Érdekességképp nekem is kivettk a mandulám de az egyik oldalon egy kicsit visszanőtt, uh nekem sikerült is már rá mandulagyulladást is összeszedjek.
Bocsi, most látom kérdező az első kommented, ha fájdalomcsillapítót szedsz az viszi le a lázat is. Ha egy hete tart akkor tényleg doki, a streptococcus szeret szövődményt csinálni.
Biztos nem reflux, az nem csinál lázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!