Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mandulagyulladásom van, mit...

Mandulagyulladásom van, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mandulagyulladásom van, de nagyon dúrván! 4 napja nem tudok enni.. 4 napot átaludtam.. Nem tudtam még az orvoshoz sem felmenni..

Nyelni alig tudok.. A víz alapú dolgokat is alig tudom lenyelni..

Tudtok valami tippet adni, hogy mit cdináljak?

19/Fiú

2019. máj. 11. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Jól tetted. Az orvoshoz ne is menj.
2019. máj. 11. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Ma 3szor gargalizálj langyos sós vízzel és holnap reggel menj el a háziorvoshoz.
2019. máj. 12. 07:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Máskor lesz ilyen kerlek ne hagyd magad . Mindenképp kell anti biotikum pl aktil duo. Aztán szopogass negro strepsils. Napi 2000 mg c vitamin . Csavart narancs le. Ha lázad van -advil lázcsillapító .es ami a legjobb a világon a nagy fajos alig tudsz nyelni folyadékot langyos vízbe flector por.kerj orvosodtól. Flector. Facsarva narancs le. Sokat igyál minnel előbb gyógyulj meg negro msntolos. A flector por napi max 4 tasakkal annyira halas leszel h van ez a por csodát művel. Ha máskor beteg leszel mindent tarts be amit irtam jussak eszedbe . Hidd el . Advil lázra . Halolaj kapszulát is ajánlom . Sok folyadék . Magne B vitaminok de a flector a csoda .minmel előbb kezd el a gyógyulást. V írass fel vatsd ki légyen itthon elolre .Hidd el ezek csodát tesznek majd
2019. máj. 26. 11:56
 4/6 anonim ***** válasza:
A mandulára a flector a legjobb ! ***
2019. máj. 26. 11:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Meleg mézes tea húsleves . Kérj szüleidtől segítséget. Ezer5 jó h nem egyedül lakom más tus segíteni . Sajna ilyenkor jó az ápolás főleg ha melle lázas valaki és akar rámegy a vesere stb utolsó valaszolok voltam :)
2019. máj. 26. 11:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Figylej a fogmosasra fog apolasra napi 1 2 szer fogmosas gargarizálás vagy msntolos szajoblogeto csak a szád öblögeted .
2019. máj. 26. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!