Mi a fene? Társadalombiztosítás (TB)
Ha most vettek fel a főiskolára, talán az előző sulid, vagy munkahelyed már kijelentett, az új meg még nem jelentett be.
Hívd fel a TB-t és tisztázd.
nekem ezvolt a 2.félévem a fősulin és a 2.félévet nem jelentették le az oepnek...csak nem bkf es vagy te is?? mert az oep mondta h nem én vagyok az első és a barátomnak is kiderült h neki sincs lejelentve ő is oda jár,meg még sokaknak úgyhogy majd írnak a sulinak egy szívhez szóló levlet. aztán csodálkozhat több diák hogy jön az apeh-től egy szép számla mert az iskola titkárai csak vakargatják bent..Teve utca 1 be kell bemenni egy iskola látogatási igazolással,sorszámot kapsz végig várod és ott érvényesítik. (vigyed minden papirodat személyi, adó, diák,minden legyen nálad)
22L
jaja előzőnek igaza van. énis a minap jártam igy. mocskos oep kijelentett mindenkit májusban. és b@szik visszatenni. de elvileg minden hónap 10edikén teszik vissza a rendszerbe az embereket, szal nagyon remélem jöv hétre már jó lesz.
legalábbis a TOn ezt mondták nekem.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!