Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » CIFRAN helyett valami alternat...

CIFRAN helyett valami alternatív gyógyítás lehetséges?

Figyelt kérdés
Vizeletembe baktériumot találtak, háziorvosom kapásból felírta a CIFRAN gyulladáscsökkentőt. Mellékhatások miatt pszihésen is képtelen lennék szedni, nem beszélve arról, hogy külföldön ezt már betiltották mert többet árt mint használ. Kérdezném valaki tud-e házi módszert arra, hogy elmúljon a fertőzés? Ennek a "méregbe" a mellékhatásából csak a halál eset maradt ki, bár az öngyilkosság is bekerült.. FÉLEK szedni, orvosom nem érti ezt meg. :( Különösen nagy gondot nem okoz, nem vagyok lázas, nem csíp, nem fáj, hideg sem rá, csupán kicsit furcsa volt a vizelés, sűrűbbnek éreztem, nehezen indult meg. Orvoshoz is azért mentem, hogy nehogy kezdődő hólyag daganatom legyen... Köszönöm a segítséget.

2019. ápr. 25. 21:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A Cifran antibiotikum, ami a baktériumok elpuszítására van kitalálva, nem pedig gyulladáscsökkentő. A betegtájékoztatóra pedig minden elképzelhető eshetőséget ráírnak. Sokan szednek ciprofloxacint ilyenkor és nem történtek tömeges elhullások.

A gyógyszert azért lenne érdemes szedned, mert lehet hogy most alig van panaszod, de ha nem takarítod el a bacikat azok tovabb szaporodnak és a végén lesz egy jó kis vesemedence gyulladásod, amit hidd el nem szeretnél megtapasztalni. Ezen kívül ajánlatos lenne felkeresned minimum egy pazichológust is, mert a húgyúti fertőzésed mellett mentális gondjaid is vannak.

2019. ápr. 25. 22:08
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jópár évig évente egyszer (néha 2x) volt csúnya húgyúti fertőzésem (vese nem volt érintett). Minden alkalommal antibiotikumot szedtem, el is múlt, csak aztán max. 1 év múlva megint előjött. Aztán egyszer elegem lett, és miután voltam orvosnál, a gyógyszer helyett minden ajánlott alternatív módszert bevetettem. Volt benne gyógytea (cickafark, medveszőlő), tőzegáfonya, forró ülőfürdő cickafark főzettel, éjszakára meleg vizes palack az ágyba, és valamilyen illóolaj (már nem emlékszem, melyik, talán teafa). Pár nap alatt rendbejöttem, és azóta nem is jött vissza (több mint 3 éve). Azóta is van itthon ezekből a gyógynövényekből, just in case, de nem kellett használnom őket. Nem tudom, melyik használt, az is lehet, hogy így együtt voltak hatásosak.
2019. ápr. 26. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!