Gyakorlót vércukormérők hogyan mértek vércukrot? Megvesztek mindent lándzsát csíkot a műszerhez, esetleg mást, vagy vannak olcsóbb alternatív megoldások? Ha nincsenek lándzsát csíkot használtok újra? Egyáltalán lehetséges ez?
Vagy csak egyszer használjátok ezeket?
Milyen típusú műszerre esküsztök?
S a saját csíkját lándzsáját használjátok hozzá vagy van esetleg olcsóbb más típusé hozzá, vagy valami harmadik megoldás?
Egyéb anyagcsere zavar lett megállapítva, még az IR se hangzott el.
Elvileg ha most nagyon komolyan veszem akkor nem leszek cukorbeteg, vagy legalábbis csak jóval később.
Pontosan mi kell ehhez a TB támogatáshoz s kihez menjek el?
Ha a háziorvos ad valamiről igazolást akkor támogatja a TB?
Vagy konkrétan a cukorbetegséget kell ehhez szakorvosnak megállapítani?
Az még nem vagyok, ez az egész a megelőzéséről szól.
Kaptam egy videót s továbbra se értem az egészet.
Itt nem a lándzsát teszik bele a vércukormérőbe hanem a tesztcsíkot, a lándzsát csak szúrásra használják s a tesztcsíkot a vércseppbe mártják. Ez alapján bármelyik másik vércukormérő lándzsáját is lehetne használni, mert a lándzsának a vérnyomásmérő magával nincsen kapcsolata.
A lándzsa nem is szokott a vércukormérőbe kerülni, arra vannak a "tollak" A lándzsát külön is lehet használni, a tollak előnye hogy nem szúrhatsz feleslegesen mélyre. A tb támogatást nem tudom hogy adják, én fel szoktam íratni az orvossal a tesztcsíkot és kész.
de itt egy kis segítség: [link]
sajnálom, de úgy hallottam aki nem az annak nem írják fel.
ugyanakkor azon gondolkozom, a vérvételi lándzsa 20 db 608 Ft a 3000 Ft-os D-CONT TREND VERCUKSZMEROhöz
A meryhez azonban 688 Ft 50 db:
Nem jobb e inkább a drágább vércukormérőt megvenni egyszer, amihez olcsóbbak a lándzsák, amiket sokszor meg kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!