Tényleg lehetséges lenn e hogy ezekkel a módszerekkel nőjek pár centit? (18 éves vagyok, lány)
Nem lehet nyújtással nőni, legfeljebb az összepréselődött gerinc porckorongok visszanyerhetik az eredeti, normál térfogatukat. Ez nem számít növésnek :)
De próbáld ki nyugodtan a növihormon stimuláló zenét, bár az életmódodnak nagyobb hatása van a hormonrendszeredre..
Nyújts is, bár ez az ízületeid mozgástartományának megőrzésében segít, az inakat erősíti.. de próbáld meg! :)
Azt igazából eltöréssel szokták.
Több helyen eltörik a lábat, úgy rakják helyre a töréseket, hogy pár milliméterrel hosszabb legyen összeforrás után. Nagyjából érthető a dolog működése.
De én nem mondom, hogy a növekedési hormon termelés stimulációja.. ha van ilyen.. akkor nem működhet.. hát ehhez már kevés vagyok :)
"inkább pár centit szeretnék lábra rakni"
A magassarkúnál jobbat erre még nem találtak ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!