A BIOPTRON lámpához kapott oxy spray- t mire és hogyan kell használni? És miért jó, ha használom?
Figyelt kérdés
2008. nov. 6. 16:39
1/6 anonim válasza:
Fújd be vele azt a testfelületet, amit gyógyitani akarsz. Ez erősiti, növeli a lámpa gyógyitó hatását.
2/6 anonim válasza:
PL. lehet torkodra, ha fáj, ilyesmi. Nekem sokat segített:)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! És ha elfogy az a spray amit adtak hozzá, akkor csak ott tudok venni ahol a lámpát vettem?
2008. nov. 18. 21:08
4/6 anonim válasza:
Aki a lampat forgalmazza, az arulja az oxy spray-t is. De mintha a multkor lattam volna gyogynovenyes boltban vagy gyogyszetarban valahol. Meg is lepodtem tole, mert azt gondoltam, hogy ezt csak a lampa forgalmazojatol lehet megvenni.
5/6 anonim válasza:
Pénteken veszünk Bioptron légterápiát kinek mi a véleménye a gépről!!Ismero valaki? Nekünk van ottohn lámpa is nagyon szeretjük !!!
A babánk miatt vesszük!!
4 hónapos!!előre is köszönöm a válaszokat
6/6 A kérdező kommentje:
voltam bemutatón nemrég, ott mutatták ezt a légtisztítót. Elég meggyőző volt, de persze milyen lenne ha el akarják adni :-) Nekem is tetszett, vennék én is, csak nekem drága.
2008. nov. 28. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!