Pikkelysömörre szeretnék valami természetes gyógymódot találni. Mit ajánlotok? Tapasztalatok érdekelnének. ( Hajas fejbőrön van csak. )
Nekem volt a fejemen, és a könyökön és a térden.
A könyökre meg a térdre szuper krém a la roche posay lipikar krém.
A fejre meg a head and shoulders citrus mentes samponja.
Nézd meg, hogy van-e gyümölcs sav a mostani samponodban, mert az nagyon rossz a börnek.
17/f szintén pikkelysömöröm van azaz most tünetmentes vagyok , hosszú idő után először . Őszintén szólva nem segített nekem különösebben semmilyen kenőcs . Ami igazán hat szerintem , ha megpróbálsz egészségesebb életet élni . Újra edzeni kezdtem , és étrendet állítottam össze . Naponta eszek gyümölcsöt és zöldsèget. Az edzésnek köszönhetően kiizzadom a méreganyagokat .
Nem tudom , hogyan fogalmazzak , szerintem a legjobb gyógyír erre , ha megpróbálsz nyeregbe pattani és kiegyensúlyozottabb életet élni , mert ahogy felszabadúltabb vagy és jobban érzed magad , úgy tűnik el .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!