Hogyan győzzem meg a mamámat arról, hogy több értelme van mágneses terápiával kapcsolatos dolgok iránt érdeklődni, mint vakon megbízni az egészségügyben, és gyógyszereken élni, mert hát "ez a normális ennyi idősen"?
mert hallottam már pár helyről hogy a mágneses terápiának nagyon jó hatása tud lenni az idősekre,csak drágák a műszerek,de lenne pénze rá,csak nem hisz benne....pedig ha rendszeresen használná,elvileg rövid időn belül érzékelhető a változás...vérnyomási problémák vannak a mamámnál,szédül stb. köszönöm a normális kommenteket előre is!
19/L
Megnézheted a statisztikákat a szív- és érrendszeri betegségben szenvedők mortalitásáról azokban az országokban, ahol gyógyszerrel kezelik a magas vérnyomást és azokban, ahol nem. A magas vérnyomás bizonyítottan növeli az infarktus és a stroke kockázatát.
Én kipróbáltam a mágneses karkötőt: egyetlen érzékelhető hatása volt, az, hogy minden fémtárgy megrázott, a buszon a kapaszkodót nem mertem megfogni...
Tíz éve használom a mágnes terápiát, 2013 óta intenzíven egy majdnem 400 ezres készülékkel.
Magas vérnyomásom miatt érdekel a mágnes terápia. Nem merem egyértelműen kijelenteni ,
hogy használt. A napokban voltam az orvosnál, visszatértem a gyógyszeres kezeléshez.
Szerintem óvatosabban kell bánni a Mama pénztálcájával. Más betegségeknél tapasztaltam pozitív
hatást : https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__8856106.. (2/2-es válasz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!