Mi a különbség a homeopatias gyógyszereknél a golyocskak es a folyadek kozott?
(legyszi szkeptikusok ne írjanak hogy a homeopatia/biorezonancia nem jo semmire, mert nekem hatott)
Csak kivancsi vagyok, mert mindenhol olvasom, hogy golyocskak formajaban adnak az orvosok homeopatias gyogyszert, az en termeszetgyogyaszom egy biorezonancias allapotfelmeres utan adott 2 uvegcset amire "informacios oldat" van írva, illetve hogy mire kaptam (esetemben pancreas). Ez nagyon jol rendbetette az emesztesem ami az elsodleges gondom volt. Most visszamentem kontrollra es megint kaptam 2 uvegcset a fennmarado problemakra (pl. szorongas). Szoval mi a kulonbseg, vagy mitol fugg hogy a termeszetgyogyasz golyocskakat ad/ir fel vagy oldatot?
"Öröm" látni a sok tisztánlátó realistát, akik majd kitépik a homeopátiás üveget súlyosan beteg édesanyjuk kezéből, akinek kezelésekre nem reagáló nyavalyája pusztán placebo hatástól kezdett enyhülni, amióta hígított vizet kortyolgat, majd lelkiismeretesen fel is világosítják, hogy csak képzeli azt, hogy jobban van, tessék csak nyugodtan megmurdálni és nem képzelődni ilyesmiket, hiszen nincs ennek tudományos alapja, különben is már kellene a Mama lakása a kislánynak.
Nyugi egyébként, van annak egy pszichológiai magyarázata, hogy egyesek konkrétan nem azokat a témákat figyelik, melyekben szakértők, hanem azokat, amelyekben pont nem, viszont ahol legjobban levezethetik a feszültségeiket különböző "konstruktív" hozzászólások formájában, súlyos szövegértési nehézségükről tanúságot téve. Az ilyen mellékvágány hozzászólásokat nyugodtan be lehet jelenteni azzal a kis behajtanitilos táblácskával, az adminisztrátorok elintézik a többit. Még hatásosabb először benyomni a leértékelést, majd utána jelenteni. :D
A golyócskák egyébként nem az anyagukban tartalmazzák a cuccot, hanem a felületükön, vagyis elvileg az is oldat volt, csak megszáradt a golyócska felületén. Vannak, akik golyócskákat oldatnak fel vízben vagy épp alkoholban és azt adják. Tök jó Neked egyébként, hogy ilyen jó tapasztalataid vannak, nekem egyedül az ütésekre való Arnica montana, a vágásokra való Staphisagria és a száraz, kínzó köhögésre való Euspongia működött eddig, semmi más, s a legklasszikusabb bevétellel: golyó nyelv alá. A vágásos olyan szinten, hogy kivágtak egy 1 centis darabot anyajeggyel és egyrészt annyira gyorsan gyógyult a helye, hogy maga a sebész dobott hátast két hét után, hogy ilyet még nem látott, másrészt 1 éve volt a műtét és keresve se találni a helyét, pedig volt benne pár öltés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!