Agykontroll bevált már valakinek a gyogyulasban?
igen igy működik. egyszer kell csak elképzelni a bajt, hogy mi is a probléma. utána többé nem, utána már csak a kivánt eredményt kell elképzelni.
ugyanakkor nem győzik hangsulyozni, hogy ez nem helyettesiti hanem kiegésziti az orvosi segitséget.
szóval nem árt kivizsgáltatni, hogy nem valami konkrét ok miatt fáj. idegen test gyulladás vagy bármi más.
és ha mégis akkor e kezelés mellett kell elképzelni a kivánt eredményt. ha kiderül hogy olyasmi okozza amihez kezelés nem kell, akkor lehet csak agykontrollal foglalkozzni vele.
Utolsó, ha nincs tapasztalatod a témában, akkor minek írogatsz ide?
Nekem fejfájás elmúlt már agykontrollnak köszönhetően pár perc alatt (nem szokott fájni és nem is szervi oka volt, hanem csak másnaposság :D). Vizualizáltam a fájdalmat egy sziklaként (elképzeltem a színét, méretét, formáját, anyagát, súlyát stb.), majd gondolatban apránként szétbontottam.
"majd gondolatban apránként szétbontottam"
Értem. Tehát nem a májad, hanem az agyad bontotta le az alkoholt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!