Ha tönköly párnába vagy mellé teszek levendulát, akkor mi történik?
Rontják egymás hatásfokát, vagy egymástól függetlenül kifejtik gyógyerejüket?
Praktikusnak érezném, hogy egy levendula illatpárnát beletegyek a tönköly párna belsejébe, de nem akarok többet ártani, mint amennyit használok.
Vélhetően csak arra kell figyelnem, hogy ne érződjön a levendula párnácska a tönköly között rögként. Mert egyébként mit tudna ártani a dolog? De a tönköly nem nyomja el a levendula illatát, hatását?
Van bárkinek tapasztalata akár a tönkölypárnával, akár a levendula illat nyugtató hatásával kapcsolatban?
A levendula nem mindenkire van nyugtató hatással, én pl kifejezetten büdösnek találom, ahogy a jácint illatát is.
Ellenben találkoztam egy tönkölypárnával, amiben minimális levendula lehetett, mert éreztem az illatát, de nem volt kellemetlenül erős.
És a tönköly párna milyen hatással volt rád? Vagy nem aludtál rajta?
Attól, hogy büdös, még lehet nyugtató. De tényleg vannak, akik nem szeretik az illatát.
Első vagyok, "És a tönköly párna milyen hatással volt rád?"
Jól aludtam rajta. Kemény, jó tartása van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!