Ezüst kolloid segíthet nekem?
Krónikus mandulagyulladásom van,egy éven belül ez most az 5.természetesen kapok rá antibiotikumot,de idővel visszajön...megfázás,majd felülfertőzés,és ez így megy,már nagyon únom!
Egy barátom mondta hogy az ezüst kolloid nagyon jó különböző gyulladásokra,segíthet rajtam is?Szerintetek?Olyan válaszát is várom akinek van saját tapasztalata.
9-es már elnézést kértem ha észre vetted volna nem neked szántam a hozzászólásomat hanem a 43%-os emberkének... :)
10-es Én meg úgy gondolom hogy a gyógyszeripar bértrollja vagy és azért írsz szándékosan hülyeségeket és érdeked van hazugságokat terjeszteni ahogy itt is teszed folyamat és a többi néhány szkeptikus tag.. De mint tudjuk ti a gyógyszeripar érdekeit szolgáljátok...
Ha az ezüstkolloid történetének valami alapja volna a valóságban, mint hogy az ezrével írtja a károsnak titulált baktériumokat, akkor, a természet azt már régen felfedezte volna, és nemcsak a huszadik század vég efelé találták volna ki! A szervezet bizonyára mindenfelé alkalmazná, és feleslegessé vállt volna az a sokat emlegetett immunrendszer!
Egyébként, hogy meggyőzzelek, hogy senkinek nem vagyok elkötelezve, elárulom, hogy az ilyen birkásító szövegek csak is azoktól származhatnak, akik abból élnek amit reklámoznak!
"Ha az ezüstkolloid történetének valami alapja volna a valóságban, mint hogy az ezrével írtja a károsnak titulált baktériumokat, akkor, a természet azt már régen felfedezte volna, és nemcsak a huszadik század vég efelé találták volna ki! A szervezet bizonyára mindenfelé alkalmazná, és feleslegessé vállt volna az a sokat emlegetett immunrendszer!"
Ember annyi hülyeséget hordasz itt össze, hihetetlen...
Mit gondolsz az ayurvédikus és a kínai, ókori, egyiptomi orvoslásban nem használták ezeket az anyagokat nagyokos? :)
Ezek a földben lévő természetes anyagok és a gyógynövények amiket évezredek óta használnak az emberek, ha ezek nem lennének hatásosak akkor már rég kihalt volna az emberiség... Hisz a sok szintetikus gyógyszereid a 20 század elején kezdtek csak bejönni amik a gyógynövények és a természetes hatóanyagoknak az alapanyaga, a többi mind kemikália ami már nagyban rontja a szervezet immunrendszerét ha hozzászokik az ember, olyan mint a drog tönkreteszi a szervezetet.....
És elmondanám, hogy a föld lakosságának a 80%-át nem a hagyományos orvoslás tartja életben, nézz körül Ázsiában és a többi ehhez hasonló országban és hasonlítsd össze a dagadt amerikai emberekkel őket... A kamu statisztikai adatokra meg köszönjük nem vagyunk kíváncsiak utazz el mondjuk Tibetbe és a többi ilyen jellegű országba és nézd meg az átlagéletkort...
Nem a huszadik század végén találták ki. Már régen is voltak ezüst evőeszközök és ékszerek.
"Az ezüst evőeszközt nem azért használták az emberek, mert a szürkés nemesfém szépen csillogott. Sokkal inkább csíraölő hatása miatt, amelyet már az ókori népek is ismertek. Az élelmiszer-tartalékokat például ezüst tárolóedényekben raktározták, és a 19. századig az is általánosan szokásban volt, hogy ezüst pénzérmét tettek a vizeskancsóba vagy a tejeskorsóba."
Sok ember fakanalat használt evőeszközként, korábban meg az ujjukat, és még sem csírásodtak el!
Csak a XX. századi ember fejében keletkeznek ilyen következtetések, ebből is csak azoknak, akiknek a kolloid forgalmazásából valami hasznuk van!
Az érméket is azért dobálták a kancsókba, hogy hatalmukat gazdagságukat hirdessék. Az ezüst és az arany a hatalomnak, gazdagságnak volt és még mindig az a jelképe!
Az evőeszközök is ezért készültek eme két ritka-fémből.
Te azokat az elterjesztett híreket veszed készpénznek, amelyeket azok találtak ki az igazuk bizonygatására, akik a kolloidból szándékoztak meggazdagodni."Minden kofa a saját portékáját dicséri!"
Ember a gyógyszercégek amit művelnek az semmi ahhoz képest több milliárdokat zsebelnek be ráadásul úgy, hogy sok gyógyszerről kiderül sok év után, hogy nem is hatékony, mert kivonják őket a forgalomból...
Üdv egy eü szakember...
Mikor vallod már be, hogy egy gyógyszerügynök vagy? :)
Ismerjük a módszereiteket nem kell bemutatni... A természetgyógyászat és a hagyományos orvoslás együtt hatékony, elkerülhetetlen a természetes gyógymódok alkalmazása ha egészségesek akarunk lenni...
Szóval fejezd már be a mellébeszéléseidet, mert már unalmas... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!