Ezüst-kolloid oldatot tanácsoltak nekem a psoriasis (pikkelysömör) betegségemre. Tapasztalata van vkinek ebben?
Psoriasis vulgaris-ban szenvedek kb 10 éve. Kb 18-19 éves korom előtt semmi bajom nem volt. Úgy 19 évesen jelentkezett durvábban a betegség a karjaimon. Mára már az egész testemet elfedi majdnem, még a fejbőrömet is (elfedné ha nem ápolnám rendszeresen).
A mai napon ezüst kolloidot ajánlottak, hogy ismerősömnek megszüntette az ekcémáját és az allergiáját.
Nem tudom van-e itt valakinek (jó/rossz) tapasztalata ezzel a készítménnyel kapcsolatban, aki ilyen betegségben szenved. Mivel az ekcéma és a psoriasis ég és föld betegség gondoltam felteszem itt a kérdésemet.
Sok mindent kipróbáltam már amit neten hirdetnek. Nem akarok megint egy "zsákbamacskát" bevenni.
Azt javaslom, hogy kérj beutalót (háziorvostól) és időpontot olyan bőrgyógyószati ambulanciára, amely biológiai terápiás centrumhoz tartozik. 10 éve fennálló, nagy kiterjedésű pikkelysömörre lokális kezelés annyi, mint halottnak a szenteltvíz, léteznek erre különböző, szájon át szedhető, ill. még hatékonyabb, injekciós készítmények, van PUVA-kezelés stb. Végig kell járni a terápiás lépcsőket, a kenegetés a te esetedben már rég idejétmúlt kezelés.
A veszprémi centrum még nincs benne a listában, a Csolnoky Kórház bőrgyógyászati osztálya is megkapta már a jogot.
A múltszázadban betiltották az ezüst-kolloid oldatot mert állítólag bekékültek tőle az emberek.
Nem tudok ki tanácsolta neked de letiltanám az internetről.
Az ekcéma és a pikkelysömör nem ég és föld.
A biológiai terápiának meg alaposan nézz utána, mielőtt belemásznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!