Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mik a legjobb természetes...

Mik a legjobb természetes gyulladáscsökkentők?

Figyelt kérdés
Főleg olyanok, amikből az sem baj, ha túl sokat eszik az ember, hogy ne ártson.

#koleszterin #természetes gyulladáscsökkentő
2016. szept. 5. 16:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tej,tejtermékekből,húsból sokat eszel?
2016. szept. 8. 05:37
 12/16 A kérdező kommentje:

Szemetet nem eszem, nem is ettem. Sok nyers zöldséget-gyümölcsöt, ami van. Lecsót, amit mi teszünk el. Inkább kevesebbet, mint többet, mindent porciózva. Egy szelet rendes sajtot, 10dhg yoghurtot, néha tejfölt, túrót tésztával, palacsintával. Rozskenyeret, zabkását mindennap. egy tojást, 1 kanál manduladarálékot minden nap. Ha szardíniát nem, akkor 2-3 kanál darált lenmagot.

4 kanál bio kakaóport, fél kanál fahéjport egy pohár vízben.

Ha konzerv zöldséget eszem, mindig leöblítem a levét.

Húst ritkán, marhát nem, legtöbbször csirkét. Natúran, vagy rántva, de még hetente egyszer sem, ott a tojás helyette.

Régen is magas volt a koleszterinszintem, pedig akkor sportoltam rendesen. Most nem tudok rendesen mozogni, de mozgok, amennyit bírok. A vérvizsgálat nem mutat gyulladást, de nem bízhatok benne. Nem magyar eü.

Egy kanálnyi almaecetet és egy kanál bio mézet is eszem minden nap. Remélem, nem hagytam ki semmit. Vizet iszom eleget.

2016. szept. 8. 06:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Lehet étel intolerancia. Én megpróbálnám egy hétre elhagyni a madulát,majd tojást, felváltva,akkor kiderül,ha valamelyik, ill a kakaót( mert annak a zsírtartalma nagy). Ha ezek felváltott elhagyása nem okoz javulást,akkor vagy más ételtől van ill. Egyéb. De így lehet kizárni. Majd próbálj megmás dolgokat enni,mint eddig. Írj majd privátban is,ha valamelyik hatott.
2016. szept. 8. 12:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Még annyi, b12 vitamin hiány is lehet.
2016. szept. 8. 12:51
 15/16 A kérdező kommentje:

Ha az egy hétre elhagyás számít, akkor az néha időről időre megvan, megvolt. Ha pl nem volt a bio tojás szombaton, elfogyott, és hétfő óta nincs, amíg nem veszünk újra. péntek, szombaton.

Vagy elfogy a mandulapor, mert beletesszük sütibe, hogy valakinek vigyünk.

És akkor a hát végén kéne vérvizsgálatot csinálni, ugye?

Köszönöm, akkor kitalálom, hogy hogyan csináljam.

2016. szept. 8. 14:48
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen de több paraméter is kellene a vérvizsgálatnál. Crp, meg ilyenek
2016. szept. 8. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!